Digital Payments

Προ των πυλών το Ευρωπαϊκό ψηφιακό πορτοφόλι

Ένα βήμα πριν από την εισαγωγή του “ψηφιακού πορτοφολιού” στην καθημερινότητά τους βρίσκονται πλέον οι Ευρωπαίοι πολίτες, αποκτώντας με το Digital Identity Wallet μια εναλλακτική λύση διαδικτυακής ταυτοποίησης.

Με σκοπό τη διασφάλιση μιας αξιόπιστης και ασφαλούς “ψηφιακής ταυτότητας” για όλους τους Ευρωπαίους, η Προεδρία του Συμβουλίου και οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία στο πλαίσιο για μια ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα (eID).

Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν υπηρεσίες Buy Now, Pay Later έναντι των πιστωτικών καρτών

Η Klarna, η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, δημοσίευσε την έρευνα «Shopping Pulse Report 2023» για το 3ο τρίμηνο του έτους, αναδεικνύοντας στις τελευταίες καταναλωτικές τάσεις και συμπεριφορές στην ελληνική αγορά.

Σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Nepa, η Klarna πραγματοποίησε έρευνα με τη συμμετοχή περισσότερων από 16.000 καταναλωτών από 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η Airbnb και η Klarna λανσάρουν τη Σταδιακή Πληρωμή στην Ελλάδα

Η Airbnb και η Klarna ένωσαν τις δυνάμεις τους και λανσάρουν τη Σταδιακή Πληρωμή με την Klarna, έναν νέο τρόπο για τους επισκέπτες καταλυμάτων στην Ελλάδα να πληρώνουν το κόστος της κράτησής τους σταδιακά.

Η νέα αυτή δυνατότητα, μέρος του παγκόσμιου λανσαρίσματος της Klarna και της Airbnb, προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής σε είκοσι χώρες, σε τρεις ηπείρους, έως τις αρχές του 2024.

Νέα συνεργασία της tbi bank με την ALUMIL

Η tbi bank διευρύνει το πλαίσιο των συνεργασιών της στην Ελλάδα, συνάπτοντας συμφωνία με την ALUMIL, τη μεγαλύτερη εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της χώρας, με στόχο να παρέχει στους πελάτες της ευέλικτες χρηματοδοτικές επιλογές για την αγορά υψηλής ποιότητας κουφωμάτων αλουμινίου.

Μέσω της online πλατφόρμας My Windows της ALUMIL, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό προμηθευτή μέσα από ένα ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο κατασκευαστών και να προχωρήσουν στην αγορά των επιθυμητών προϊόντων.

Η Klarna συμμετείχε στο eCommerce Conference της ECDM Expo SE Europe

Η Klarna, η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο eCommerce Conference της έκθεσης eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe, της μεγαλύτερης του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της ECDM Expo. Συνολικά, στις συνεδριακές εκδηλώσεις της ECDM Expo SE Europe 2023 συμμετείχαν περισσότεροι από 70 διεθνείς ομιλητές και 650 σύνεδροι.

Πώς να προστατέψετε τους πελάτες σας από απάτες στις πληρωμές

To ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αναμφίβολα εγκαινιάσει μια νέα εποχή ευκολίας και προσβασιμότητας για τους καταναλωτές, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο αλληλεπίδρασης με τις επιχειρήσεις.

Ωστόσο, παράλληλα με τα πολυάριθμα οφέλη τoυς, οι online αγορές έχουν επίσης επιφέρει μια ανησυχητική αύξηση στις απάτες πληρωμών. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2021 από την Ένωση Επαγγελματιών Οικονομικών (AFP), 3 στις 4 εταιρείες αντιμετώπισαν απόπειρες απάτης πληρωμών το προηγούμενο έτος.

Δύο νέοι εκπρόσωποι της Viber θα εργάζονται για τη χώρα μας με βάση την Αθήνα

Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για επιχειρηματικές λύσεις μέσω του Viber και μετά την επιτυχημένη εισαγωγή των Πληρωμών μέσω Viber στη χώρα μας την περασμένη χρονιά (μαζί με τη Γερμανία, η Ελλάδα ήταν η πρώτη αγορά που εισήγαγε το νέο προϊόν στην Ευρώπη), η Rakuten Viber κινείται πλέον προς την επόμενη φάση, διορίζοντας δύο νέους εκπροσώπους που θα έχουν για βάση την Αθήνα, ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω την επιχειρηματική παρουσία της εταιρείας στη χώρα.

Klarna: Ένας χρόνος στην Ελλάδα, πάνω από 240.000 καταναλωτές

Η Klarna, η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα και μετράει περισσότερους από 240.000 καταναλωτές, οι οποίοι προστίθενται στο δίκτυο των πάνω από 150 εκατ. χρηστών της Klarna παγκοσμίως.

Με την άτοκη υπηρεσία Pay in 3, η Klarna εισήγαγε στην ελληνική αγορά μία βιώσιμη και ευέλικτη λύση πληρωμών, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία αγορών online και στα φυσικά καταστήματα.

Visa: Οι ψηφιακές πληρωμές ενισχύουν τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τρεις στις δέκα μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα αύξησαν τον κύκλο εργασιών τους μετά την υιοθέτηση ψηφιακών πληρωμών, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Visa, παγκόσμιας ηγέτιδας στον χώρο τον ψηφιακών πληρωμών.

Τα στοιχεία αυτά συμπεριλαμβάνονται σε έρευνα που ανατέθηκε από τη Visa στην Dynata, στο τέλος του 2002, για τους σκοπούς της οποίας συμμετείχαν 5.500 μικρές επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη.

Η Klarna έφτασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες στην Ευρώπη

Η σουηδική fintech Klarna έχει πλέον περισσότερους από 100 εκατομμύρια Ευρωπαίους χρήστες στην πλατφόρμα της, ενώ πέτυχε 14% αύξηση GMV σε ετήσια βάση το δεύτερο τρίμηνο στην Ευρώπη.

Η Klarna είναι γνωστή για τη λύση Buy Now, Pay Later που λανσάρισε με επιτυχία αρχικά στην Ευρώπη και από τα μέσα του 2022 δραστηριοποιείται και στη χώρα μας.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Payments

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search