New Projects

Από τη Netsteps η πρώτη υλοποίηση ΑΙ visually similar στο eCommerce στην Ελλάδα

Η Netsteps υλοποίησε την πρώτη εφαρμογή ΑΙ στο eCommerce στην Ελλάδα, για λογαριασμό του eshop της Sugarfree.

H συγκεκριμένη υλοποίηση δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος να βρουν παρόμοια ρούχα με ένα μόνο κλικ, με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, γλυτώνοντας το ατέρμονο scrolling.

Νέο website για τη Σωληνουργεία Τζιρακιάν Profil A.E. από την WHY

Η WHY σχεδίασε και υλοποίησε το νέο website τής Σωληνουργείας Λ. Τζιρακιάν PROFIL A.E., tzirakian.com.

Το corporate site, περιλαμβάνει τον πλήρη προϊοντικό κατάλογο της εταιρείας, καθώς και οικονομικά στοιχεία επενδυτικού ενδιαφέροντος, όπως τη live προβολή της τιμής της μετοχής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η DOPE δημιουργεί για τη JK Star Nails

Πώς γίνεται ένα βερνίκι νυχιών να σου αλλάξει τη διάθεση; Η απάντηση βρίσκεται στη νέα καμπάνια που δημιούργησε η DOPE με βασικό μήνυμα "Άλλαξε χρώμα, Άλλαξε διάθεση” και πρωταγωνίστρια την πολύχρωμη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μέσα από ένα fun και TikTok inspired βίντεο, η γνωστή παρουσιάστρια αλλάζει looks και διάθεση με ένα απλό χτύπημα των δαχτύλων της.

Το ανανεωμένο websupplies.gr, από την RDC Informatics

Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον επανασχεδιασμό και την ριζική αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος websupplies.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα websupplies.gr, αναβαθμίστηκε με σκοπό να προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία online αγορών με έμφαση στην ταχύτατη πλοήγηση και τις προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης προϊόντων.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Pharmacy Mall από την RDC Informatics

Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, της επιχείρησης Pharmacy Mall, το οποίο λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pharmacymall.gr.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.pharmacymall.gr, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία για τις online αγορές των πελατών του.

Από την PROTOCOL το νέο site μεταχειρισμένων mobile συσκευών smartu.gr

Η PROTOCOL ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή του 1ου PORTAL αγγελιών, SMART U, για μεταχειρισμένα smartphones και smartwatches, αξεσουάρ και ανταλλακτικών.

Στο www.smartu.gr καθένας μπορεί να καταχωρήσει δωρεάν μια αγγελία για να πουλήσει το smartphone ή το smartwatch του, ή να αναζητήσει μεταχειρισμένες και refurbished συσκευές για αγορά.

Από την SOFTLY το νέο website της Automarin

Η SOFTLY υπογράφει τον επανασχεδιασμό του automarin.gr, αναβαθμίζοντας όλα τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς και την ψηφιακή επικοινωνία του ομίλου.

Ο νέος ιστότοπος που δημιούργησε η SOFTLY προσφέρει μια εύκολη εμπειρία πλοήγησης, παρουσιάζοντας τον στόλο που διαθέτει ο όμιλος Automarin, με πάνω από 1.700 επιλογές εγγυημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Από τη NetSteps το νέο eShop του ΑΝΕΜΟΣ

Το νέο eShop του ελληνικού brand λευκών ειδών ΑΝΕΜΟΣ είναι live και πίσω από τον σχεδιασμό του κρύβεται η NetSteps με μία premium υλοποίηση στην πλατφόρμα Shopify.

Με σχεδόν 30 χρόνια στον σχεδιασμό και την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας ειδών για το σπίτι, ο ΑΝΕΜΟΣ εμπιστεύτηκε την NetSteps για την ανανέωση του ηλεκτρονικού του καταστήματος και τη μετάβαση από την πλατφόρμα Prestashop σε Shopify, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επισκεπτών με πολλαπλές λειτουργικότητες και νέα χαρακτηριστικά!

Νέα διεθνής συνεργασία της DOPE με την GSDiamonds

Η GSDiamonds, ένα από τα leading brands της Αυστραλίας που δραστηριοποιείται στην «build to order» αγορά κοσμημάτων με διαμάντια, με καταστήματα στο Sydney και το Brisbane, ανέθεσε έπειτα από spec το σύνολο του δημιουργικού λογαριασμού και της επικοινωνιακής στρατηγικής της στην DOPE.

Η DOPE ανακοίνωσε την εκκίνηση του ανταποδοτικού προγράμματος υγείας "myIASO"

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους υγείας στην Ελλάδα με τρεις υπερσύγχρονες κλινικές στην Αττική, το ΙΑΣΩ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και το ΙΑΣΩ Παίδων, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας με επίκεντρο τον ασθενή.

Με σκοπό την επιβράβευση της εμπιστοσύνης αναρίθμητων πελατών, ανέθεσε στη DOPE Studio τη δημιουργία του καινοτόμου ανταποδοτικού και δωρεάν προγράμματος υγείας “myIASO”. Ένα πρόγραμμα που ανταμείβει την προσήλωση των πελατών στην φροντίδα της υγείας τους αλλά και της οικογένειάς τους, προσφέροντάς τους τα κατάλληλα κίνητρα και αποκλειστικά προνόμια.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search