New Projects

H Softly δημιούργησε το leasingplanet.gr για την Autobesikos

Η Leasing Planet, η πρωτοπόρος εταιρεία Flex Leasing αυτοκινήτων του ομίλου Autobesikos, σε συνεργασία με τη Softly και το λογισμικό Car Commerce, λάνσαρε το νέο της website leasingplanet.gr με την δυνατότητα online απόκτησης αυτοκινήτου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες της.

Η DOPΕ πίσω από τη νέα σειρά τού Skroutz στο TikTok

Το “SKROUTZ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ‘ΧΕΙ” είναι η νέα σειρά branded content της DOPE για το Skroutz στο TikTok, που έχει σκοπό να αναδείξει την απίστευτη ποικιλία προϊόντων που προσφέρει το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα.

Βασικά συστατικά: η αστείρευτη δημιουργικότητα, η ευρηματικότητα και το χιούμορ που προσφέρεται απλόχερα από το ανυποψίαστο κοινό.

Η DOPE αναδείχθηκε νικήτρια σε 'σπεκ' της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η DOPE αναδείχθηκε νικήτρια του σπεκ για τη Στρατηγική, τον Σχεδιασμό και τη Διαχείριση των Πανελλαδικών Διαγωνισμών Trade της εταιρείας Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την ολιστική διαχείριση των διαγωνισμών από τη στρατηγική, το concept, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εκάστοτε microsite, της δημιουργίας περιεχομένου για την προώθηση, τις κληρώσεις και την επικοινωνία με τους νικητές.

H infocube δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα του IIEK ΣΒΙΕ

Η σχολή Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ, αποτελεί κορυφαία επιλογή για την επαγγελματική και εκπαιδευτική κατάρτιση πολλών υποψηφίων, που αναζητούν νέες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

Η πολυετής εμπειρία και η καινοτομία που διακατέχει την σχολή είναι συνώνυμο της επιτυχίας. Υγεία, οικονομία, διοίκηση, μαγειρική, ζαχαροπλαστική είναι μερικοί από τους τομείς που προσφέρονται στους σπουδαστές, με αμέτρητες δυνατότητες εξειδίκευσης.

Η WHY σχεδίασε το νέο website της Principia

Η WHY σχεδίασε και υλοποίησε το καινούριο corporate website της Principia, της νέας εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η οποία ιδρύθηκε από τους μετόχους της, Enel SpA και Macquarie Asset Management.

Ο σχεδιασμός βασίζεται στις αρχές UI/UX, με καθαρό ύφος και αξιοποίηση των brand elements, καθώς προβάλει τις αξίες του brand σε κάθε ενότητα, προσφέροντας μια μοντέρνα και εύχρηστη εμπειρία στους χρήστες.

Νέα συνεργασία της DOPE με τη Simply Burgers

Η νέα συνεργασία της Simply Burgers με τη DOPE, μετά από διαγωνισμό, είναι το πρώτο βήμα μιας συνταγής που καταλήγει σε πεντανόστιμο περιεχόμενο σε Instagram, Facebook και TikTok για την κορυφαία αλυσίδα burgers στην Ελλάδα.

Η DOPE είναι τo νέο global creative hub των Paradox Museums

Τα Paradox Museums σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στο κοινό τους διασκεδαστικές, ανεπανάληπτες και σίγουρα ανατρεπτικές εμπειρίες, με τα Instagrammable εκθέματά τους!

Έτσι η DOPE, ως global creative hub, εμπνέεται από την παράδοξη φύση τους και αναλαμβάνει να ενισχύσει τη digital παρουσία των Paradox Museums παγκοσμίως. Προχωρώντας, αρχικά σε μια νέα digital στρατηγική επικοινωνίας, έχουν ήδη μπει οι βάσεις για τη στοχευμένη μηνιαία επικοινωνία των μουσείων.

Η Under Armour στην Ελλάδα από τη NetSteps

Το νέο eShop της Under Armour στην ελληνική αγορά είναι live και πίσω από τον σχεδιασμό του κρύβεται η NetSteps, που για ακόμα μία φορά κατάφερε να παρουσιάσει μία πιστή αποτύπωση του DNΑ του brand.

Το ελληνικό eShop προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους χρήστες που χαρακτηρίζεται από ξεχωριστό design, χρηστικότητα και γρήγορο και εύκολο navigation στο eShop ακολουθώντας τα πρότυπα της Under Armour.

Ο απόλυτος προορισμός outlet shopping δια χειρός NetSteps

Το younique.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα για fashion brand outlet shopping στην Ελλάδα και ένα από τα πιο περίπλοκα eCommerce έργα, που υλοποιήθηκε από τη NetSteps.

Το younique βασίζεται στην πλατφόρμα του Magento και χάρη στην τεχνολογία PWA εξασφαλίζει μια μοναδική mobile εμπειρία για τους χρήστες του.

Τη NetSteps εμπιστεύτηκε η JTI για την online εμπειρία του Ploom στην ελληνική αγορά

Η NetSteps ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Japan Tobacco International (JTI) για το νέο προϊόν θερμαινόμενου καπνού της εταιρείας, Ploom.

Η JTI επέλεξε τη NetSteps ως έμπιστο συνεργάτη της για αυτή τη σημαντική επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στην ελληνική αγορά με το Ploom, για την παροχή εύκολης πρόσβασης και άριστης εξυπηρέτησης στη μάρκα.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα New Projects

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search