Tech & Business

Παραιτήθηκε ο επί 15 χρόνια επικεφαλής των Google Ads

Ο επικεφαλής τού business unit των Google Ads, Jerry Dischler, παραιτήθηκε μετά από περισσότερα από 15 χρόνια που ήταν στην ηγεσία του.

Από τη Google δεν διευκρίνησαν εάν ο Dischler θα παραμείνει στην εταιρεία, παρά μόνο ότι θα αναλάβει μια «νέα πρόκληση».

Ενοποίηση των υπηρεσιών Tailwind και Forestview, υπό το brand Tailwind

Στην ενοποίηση των υπηρεσιών Tailwind και Forestview, υπό το brand Tailwind, προχωρά ο όμιλος TDG, διευρύνοντας το φάσμα των υπηρεσιών με τις οποίες επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Marketing κορυφαίων εταιρειών στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή που δραστηριοποιείται.

Η Tailwind συνεργάζεται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε 30 χώρες με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας Marketing, όπως, Amazon Advertising, Microsoft Advertising (Xandr), GWI, Skai, CitrusAd.

Ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης προσωπικού από τον GR.EC.A

Ένα νέο ψηφιακό εργαλείο, που συνδέει το ανθρώπινο δυναμικό που αναζητά εργασία και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της τεχνολογίας & ηλεκτρονικού επιχειρείν και αναζητούν το αντίστοιχο προσωπικό, εγκαινίασε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A.

Το Careers with GR.EC.A συγκεντρώνει σε μια εύχρηστη πλατφόρμα, διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις και τις συνδέει με ανθρώπους που ψάχνουν το επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Απεργίες εργαζομένων της Amazon σε όλη την Ευρώπη εν μέσω Black Friday

Οι εργαζόμενοι της Amazon προχώρησαν σήμερα σε απεργιακές κινητοποιήσεις σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης καθώς οι διαδηλώσεις κατά των εργασιακών πρακτικών του αμερικανικού κολοσσού ηλεκτρονικού εμπορίου κλιμακώθηκαν σε μία από τις ημέρες του χρόνου με τη μεγαλύτερη καταναλωτική κίνηση.

Η παγκόσμια εκστρατεία "Make Amazon Pay" (Κάντε την Amazon να πληρώσει), την οποία συντονίζει η διεθνής συνδικαλιστική ομοσπονδία UNI Global Union, δήλωσε ότι οι απεργίες και οι διαδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πάνω από 30 χώρες, από τη Black Friday έως και τη Δευτέρα.

Black Friday με Τζάκποτ στην DNHOST!

Η ημέρα που περιμένουν κάθε χρόνο όλοι οι φαν της τεχνολογίας πλησιάζει. Τα καταστήματα και τα e-shop γεμίζουν από κάθε είδους προϊόντα προωθήσεις, με προσφορές που φτάνουν πολλές φορές ακόμα και στο 70%.

Όμως, δεν χρειάζεται να έχετε ανάγκη από ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές για να απολαύσετε μια πολύ καλή έκπτωση!

Πλέον, όλο και περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών για το eCommerce και το Digital Marketing προβαίνουν σε προσφορές κατά τη διάρκεια της Black Friday αλλά και της Cyber Monday, δηλαδή τη Δευτέρα που ακολουθεί και είναι πιο επικεντρωμένη στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Μία από αυτές τις εταιρίες είναι η DNHOST, με 23 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στην αγορά τού Hosting, η οποία παρέχει ταυτόχρονα ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την Online παρουσία των πελατών της, όπως είναι η κατοχύρωση domains και τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL.

Η DNHOST, λοιπόν, κάνει φέτος την έκπληξη και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το Τζάκποτ στη Black Friday! Με ποιον τρόπο; Με τη μεγάλη έκπτωση 77% που προσφέρει στα ετήσια πακέτα Web Hosting και WordPress hosting.

Μάλιστα, η έκπτωση αυτή ξεκινάει την ημέρα της Black Friday, δηλαδή στις 24/11 και διαρκεί 7 ολόκληρες ημέρες, περιλαμβάνοντας και τη Cyber Monday. Μιλάμε, επομένως, για μία ολόκληρη Black Friday week!

Όσοι λοιπόν διαθέτετε δικό σας site ή e-shop, αλλά και όσοι σκοπεύετε στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσετε την Online παρουσία σας, μπείτε στο dnhost.gr από τις 24/11 έως τις 30/11, δημιουργήστε προφίλ και επωφεληθείτε από ένα από τα πακέτα φιλοξενίας της DNHOST, με ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Ζήστε τη Black Friday week στην DNHOST και απογειώστε το website σας!

Ποια είναι η DNHOST

Η DNHOST είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Hosting, Domains και SSL με περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα.

Με εξειδικευμένα στελέχη, αξιόπιστο software & hardware, αλλά και την πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη Titan support, εκπληρώνει καθημερινά την αποστολή της: να φέρει την Online παρουσία των περισσότερων από 54.000 πελατών της στην κορυφή. 

 

-Advertorial-

Η Apifon επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft

Σε έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft στην Ελλάδα, στην παροχή λύσεων μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις, εξελίσσεται η Apifon, η καινοτόμα εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει υπηρεσίες business messaging.

Οι εταιρείες που αξιοποιούν τις υπηρεσίες της Apifon έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα αυτοματοποιημένες καμπάνιες επικοινωνίας, οι οποίες τους επιτρέπουν να αυξήσουν τα έσοδά τους και να βελτιώσουν τη διάδραση με τους πελάτες τους.

8 βραβεία και Platinum διάκριση για την HappyOnline στα UX | CX Awards 2023

Στις 11 Οκτωβρίου, στο Sofitel πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των UX | CX Awards 2023, με την παρουσία εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων.

Ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώθηκε για δεύτερη φορά, με στόχο να αναδείξει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη / χρήστη, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην αναβάθμισή του στη χώρα μας.

2ος διαγωνισμός Εμπειρίας Πελάτη για Φυσικά και Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) διοργανώνουν τον “2 ο Διαγωνισμό Εμπειρίας Πελάτη Λιανικής 2023-24” με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των επιχειρήσεων εκείνων που βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή και προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους, μέσα από τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματά τους.

Εκδήλωση με θέμα το ΑΙ από το TDG για υπαλλήλους και συνεργάτες

«Τεχνητή νοημοσύνη εχθρός ή φίλος;» Αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης στο πρόσφατο “Hot Cup” event που διοργάνωσε το Τhinkdigital Group, TDG, για υπαλλήλους και συνεργάτες της εταιρίας από όλες τις χώρες παρουσίας του ομίλου.

Μια εξαιρετική ομάδα ειδικών σε θέματα ΑΙ συζήτησαν την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στο εργασιακό περιβάλλον και τη ζωή μας.

Η Olympia Group επενδύει στη Sleed

O Όμιλος Olympia, μέσω του επενδυτικού βραχίονα PCP, ανακοινώνει σήμερα τη νέα επένδυσή του στον τομέα του Technology, Digital Marketing, Content & Data, στηρίζοντας το πλάνο ισχυρής και κερδοφόρας ανάπτυξης της Sleed, ενός από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα tech & digital agencies στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search