Tech & Business

Oxygen Pelatologio: Πιστοποίηση από την ΑΑΔΕ για την υπηρεσία Oxygen All in One

Το OXYGEN PELATOLOGIO ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης της υπηρεσίας "OXYGEN All in One" από την ΑΑΔΕ, δημιουργώντας τις υποδομές για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται μια ολοκληρωμένη λύση από μία μόνο συσκευή η οποία συνδυάζει:

  • Cloud Ταμειακή
  • Λειτουργία Soft POS για την αποδοχή πληρωμής με κάρτα
  • Υπηρεσία Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Χρήσιμα, δωρεάν Chrome extensions για τα ChatGPT, Claude και Gemini

Οι χρήστες των ChatGPT, Claude και Gemini δεν χρειάζεται πλέον να έχουν πρόσβαση στους ιστότοπους αυτών των υπηρεσιών. Υπάρχουν χρήσιμες επεκτάσεις για Chrome, οι οποίες κάνουν την εργασία με αυτά τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης πολύ πιο εύκολη.

Δείτε τις ακόλουθες επεκτάσεις για οργάνωση, παραγωγικότητα και διάφορες άλλες εργασίες.

Globe One Digital και Kaizen Gaming συμπληρώνουν 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

Δέκα χρόνια συνεργασίας συμπληρώνουν η Globe One Digital, εκ των κορυφαίων digital marketing agencies στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης  και η Kaizen Gaming, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech στον κόσμο με δραστηριότητα σε περισσότερες από 13 χώρες.

Στο πέρασμα αυτής της δεκαετίας, η Globe One Digital έχει αποτελέσει στρατηγικό συνεργάτη σε θέματα digital marketing για τη Stoiximan, το πιο επιτυχημένο brand στον τομέα του iGaming σε Ελλάδα και Κύπρο. Σταδιακά, η συνεργασία επεκτάθηκε και στο διεθνές brand της Kaizen Gaming, το Betano.

Συνεργασία BestPrice.gr και Apifon

Το BestPrice.gr, η Νο1 πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, πάντα προσανατολισμένο στην ενδυνάμωση των συνεργατών του, προχωρά σε συνεργασία με την Apifon, κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας που εξειδικεύεται στο business messaging και direct marketing.

Μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας της Apifon, περισσότερα από 3.800 συνεργαζόμενα καταστήματα με το BestPrice.gr, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τζίρο τους, θα επωφεληθούν αποκλειστικών προνομίων για υπηρεσίες marketing και επικοινωνίας SMS, Email και Viber.

Skroutz: Προσοχή στις ψεύτικες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Skroutz, το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, εφιστά την προσοχή των καταναλωτών με αφορμή την εμφάνιση πληθώρας ψεύτικων και παραπλανητικών σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προχώρησε σε σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Οι εν λόγω ψεύτικες σελίδες κάνοντας παράνομη χρήση των σημάτων και των διακριτικών ενδείξεων του Skroutz, επιδιώκουν, με το πρόσχημα «διαγωνισμών», «εκκαθάρισης αποθηκών», τεχνικών giveaways αλλά και πρόσληψης προσωπικού, την απόσπαση προσωπικών δεδομένων και τραπεζικών στοιχείων. 

Τεράστια απάτη με δίκτυο 76.000 ψεύτικων e-shop και τζίρο τριετίας €50 εκ.

Περισσότερα από 800.000 άτομα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ φαίνεται να έχουν εξαπατηθεί, με τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα να έχουν υποκλαπεί από ένα τεράστιο δίκτυο ψεύτικων e-shop, που φαίνεται να τα διαχειρίζονται απατεώνες από την Κίνα.

Η Havas Media απέκτησε την πιστοποίηση Taboola PRO

H Havas Media συμμετείχε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το by-invitation-only global εκπαιδευτικό πρόγραμμα για premium συνεργάτες, Taboola Pro.

Το Project Agora και η Taboola, που συνεργάζονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και άλλες 21 αγορές, έχουν λανσάρει πρόσφατα από κοινού και στην Ελλάδα το πρόγραμμα πιστοποίησης για agencies και advertisers, Taboola PRO.

Η Google ανακοίνωσε εντυπωσιακά αποτελέσματα για το Q1 του 2024

Η Google ανακοίνωσε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, με έσοδα 80,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα έσοδα είναι αυξημένα κατά 15% σε ετήσια βάση, ενώ το λειτουργικό περιθώριο αυξήθηκε στο 32%.

Τα αποτελέσματα αυτά βασίστηκαν στην Αναζήτηση (46,16 δισ. δολάρια), στο YouTube (8,1 δισ. δολάρια) και στο Cloud (9,6 δισ. δολάρια), ως αποτέλεσμα της ηγετικής θέσης της εταιρείας στην έρευνα και τις υποδομές τεχνητής νοημοσύνης. Συνολικά, τα έσοδα από τις υπηρεσίες της Google αυξήθηκαν κατά 14% σε ετήσια βάση, στα 70,4 δισ. δολάρια.

ACS: Χρυσό μετάλλιο στην Ετήσια Πιστοποίηση Βιωσιμότητας από την EcoVadis

H ACS έλαβε χρυσό μετάλλιο από την EcoVadis στη φετινή ετήσια πιστοποίηση βιωσιμότητας, η οποία προήλθε από την εφαρμογή ακόμη περισσότερων ESG πολιτικών, ενεργειών βιωσιμότητας και την απόκτηση νέων πιστοποιήσεων, όπως το ΙSO 45001 (Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία), το ISO 39001 (Διαχείριση Οδικής Ασφάλειας) και το ISO 14064 (Πιστοποίηση Μέτρησης Εκπομπών Θερμοκηπίου).

Πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την αντίστοιχη αξιολόγηση του 2022 στην οποία η ACS είχε λάβει χάλκινο μετάλλιο.

H mobiplus.co ανακοίνωσε συνεργασίες με εταιρείες eCommerce development

Η mobiplus.co, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με ειδίκευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στο Shopping Recommendation Engineering, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τις 2ΝΕΤ, MCLsoft, IOWEB, webnerds, DWHITE κορυφαίες εταιρείες λογισμικού eCommerce.

Στόχος είναι να δημιουργήσουν νέες πλατφόρμες eCommerce, οι οποίες προσφέρουν προσωπικές εμπειρίες στους καταναλωτές και να αυξήσουν τα έσοδα της επιχείρησης.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search