Επωνύμως…

Και τί κάνουμε με τις συσκευασίες δώρου;

Και τί κάνουμε με τις συσκευασίες δώρου;

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα για την οικογένειά σου και τους ανθρώπους που αισθάνεσαι κοντά σου. Και φυσικά, θέλεις να τους τα δώσεις και σε μία πιο όμορφη συσκευασία, σε μία συσκευασία δώρου. Κάτι που, τουλάχιστον με βάση όσα έχω δει προσωπικά, για να το κάνεις θα πρέπει να επισκεφτείς ένα φυσικό κατάστημα.

Μία έλλειψη που παρατηρώ στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα, είναι ότι δε μπορείς να παραγγείλεις κάτι και να το παραλάβεις ήδη μέσα σε συσκευασία για δώρο. Είμαι διατεθειμένος να πληρώσω και κάτι επιπλέον για αυτό, θα έλεγα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω. Και αυτό είναι σημαντικό, ιδίως αν ψάχνεις για κάτι που δεν είναι εύκολο να το βρεις σε φυσικά καταστήματα.

Το ζήτημα έχει το δικό του ενδιαφέρον. Μία παραγγελία θα σου έρθει σε ένα κουτί που θα έχει επάνω διάφορα χαρτιά. Και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα είναι καν εορταστική. Και θες να παραλάβεις εσύ το συγκεκριμένο προϊόν, προκειμένου να το δώσεις ο ίδιος στον άνθρωπο που κάνεις το δώρο. Υπάρχει, βέβαια, και η λύση να αγοράσεις μερικές εορταστικές σακούλες και να το συσκευάσεις μόνος σου, αλλά δεν είναι το ίδιο. Θέλεις να έχεις και μία επιλογή να σου έρθει έτοιμο το δώρο σου. Με την κάρτα αλλαγής μέσα έτοιμη, επίσης.

Ενδεχομένως να ακούγεται έως και υπερβολικό αυτό που επισημαίνω, αλλά είναι μία ανάγκη που διαπίστωσα αυτές τις μέρες. Θέλω να πάρω κάτι που βρίσκω μόνο online (ή σε κατάστημα εκτός Αθηνών) και θέλω να το παραλάβω εγώ και να το δώσω ως δώρο. Έτοιμο, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθώ περεταίρω. Και πρέπει να σκεφτώ διάφορες πατέντες προκειμένου να το κάνω όπως το θέλω...

Σημειώστε, πάντως, ότι δε μιλάω για μία παραγγελία που πάει απευθείας ως δώρο σε άλλη διεύθυνση (αυτή είναι μια επιλογή που προσφέρουν ορισμένα e-shop) αλλά για παραγγελία που θες να παραλάβεις εσύ και να είναι έτοιμη να τη δώσεις ως δώρο.

Γενικώς, οι παραγγελίες για δώρα είναι κάτι που δεν έχουμε δει να ασχολούνται ιδιαίτερα τα e-shop, αλλά και γενικότερα οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Όμως, είναι κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει μία διαφοροποίηση. Και μία επιπλέον υπηρεσία που ο καταναλωτής είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Για τα ηλεκτρονικά καταστήματα που επιδιώκουν να διαφοροποιηθούν, είναι κάτι που ενδεχομένως θα αξίζει να δουν.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Επωνύμως…

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search