eCommerce

Είναι έτοιμο το e-shop σας για την Black Friday;

Είναι έτοιμο το e-shop σας για την Black Friday;

Όταν η Black Friday πλησιάζει, οι προετοιμασίες για τους ιδιοκτήτες των e-shops γίνονται έντονες. Είναι η εβδομάδα, που οι πωλήσεις εκτοξεύονται και η ανταγωνιστικότητα φτάνει στο ζενίθ!

Στόχος σας, είναι να προσφέρετε "win-win" εκπτώσεις, κατευθύνοντας τους πελάτες σας, εκεί που εσείς θέλετε.

Πάμε να δούμε μαζί κάποιες ενέργειες που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το σημαντικό αγοραστικό event:

  1. Landing Pages: Δημιουργήστε καταλόγους επιλεγμένων προϊόντων σε μία ειδική σελίδα που θα καταλήγουν μετά από κλικ σε διαφήμιση. Το πλούσιο και δημιουργικό περιεχόμενο μπορεί να αυξήσει θετικά την πρόθεση του επισκέπτη να προβεί σε αγορά από το κατάστημά σας.
  2. Είδη προσφορών: Πέρα από τις ποσοστιαίες εκπτώσεις, οι προσφορές 2+1, τα δωρεάν μεταφορικά και οι συνδυαστικές εκπτώσεις, μπορούν να κάνουν τα προϊόντα πιο δελεαστικά και να οδηγήσουν σε αγορές με μεγαλύτερης αξίας καλάθι.
  3. Διαχείριση προϊόντων: Η στρατηγική σας πρέπει να είναι εξατομικευμένη και να διασφαλίζει τα κέρδη σας. Τα νέα προϊόντα ή αυτά με τις περισσότερες πωλήσεις μπορούν να εξαιρεθούν, ενώ παράλληλα να προωθούνται ως Premium επιλογές. Προϊόντα όμως με μεγάλο stock και πιο αργό ρυθμό πωλήσεων, είναι ιδανικά για εκπτώσεις.
  4. Εγγεγραμμένοι πελάτες: Οι εγγεγραμμένοι πελάτες είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουν για μία ακόμα φορά σε εσάς. Οπότε, δημιουργήστε φίλτρα με βάση τον αριθμό παραγγελιών, την περίοδο τελευταίας αγοράς, ή το ποσό που έχουν ξοδέψει στο κατάστημα σας και προσφέρετέ τους μία καλύτερη έκπτωση. Χωρίς να επενδύετε επιπλέον χρήματα σε remarketing καμπάνιες, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα φίλτρα πελατών μέσα από την ίδια την πλατφόρμα του e-shop για να τους στοχεύσετε μέσω e-mail/Viber/Push Notification ή/και SMS.
  5. Διαχείριση Παραγγελιών και Αποστολών: Ξεκινήστε συνεργασία με κάθε διαθέσιμη ταχυμεταφορική! Είναι σημαντικό ο πελάτης να βρίσκει και να επιλέγει μόνος του τη μεταφορική που επιθυμεί, αλλά κι εσείς να εκτυπώνετε τα Vouchers αυτόματα από το e-shop, χωρίς επιπλέον κόστος για κάθε μεταφορική που προστίθεται. Έτσι, όταν παρατηρείτε μία καθυστέρηση από μία μεταφορική λόγω φόρτου εργασίας, μπορείτε να την απενεργοποιείτε εώς ότου επανέλθουν στους γρήγορους χρόνους παράδοσης που προσφέρετε ως επιχείρηση.
  6. Έξυπνη αναζήτηση: Ο επισκέπτης δεν πρέπει να χάνει χρόνο αναζητώντας προϊόντα, αλλά να προχωράει σε προσθήκες στο καλάθι. Αυτό, μπορούμε να το βελτιστοποιήσουμε με την έξυπνη αναζήτηση στο e-shop μέσω της Algolia, η οποία παρέχει δωρεάν 10.000 αναζητήσεις/προϊόντα το μήνα.
  7. Αδιάλειπτη λειτουργία e-shop: Τα περισσότερα e-shop επενδύουν εκείνη την περίοδο μεγαλύτερο budget διαφήμισης σε σχέση με τον υπόλοιπο χρόνο. Οι επισκέπτες μπορούν να αυξηθούν ραγδαία τη συγκεκριμένη ημέρα κι εσείς πρέπει να φροντίσετε το e-shop σας να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλικ του επισκέπτη. Δεν αρκεί μόνο να λειτουργεί, αλλά να είναι και γρήγορο, διαφορετικά χάνετε πωλήσεις. Αυτό αφορά τις υποδομές του e-shop (Server) και πολλές φορές δεν αρκεί μόνο ένας.
  8. Επικοινωνία εκπτώσεων: Στέλνετε ακόμα e-mail για τις προσφορές σας, όπως κάνουν όλα τα e-shop. Το αποτέλεσμα; Το e-mail σας να χάνεται ανάμεσα σε πολλά άλλα. Πώς το αλλάζουμε αυτό; Χρησιμοποιούμε διαφορετικά κανάλια, όπως το Viber, τα SMS και τα Push Notifications. Αποστέλλονται άμεσα, δίνουν έμφαση σε προσωπική επαφή και δεν κοστίζουν τόσο πολύ όσο νομίζετε! Σε δεύτερο στάδιο, χρησιμοποιούμε τα ίδια κανάλια για την αποστολή μηνύματος για κριτικές προϊόντων. Ελαχιστοποιούμε το κόστος των υπηρεσιών, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας μας.

Η Black Friday είναι μια ευκαιρία να ενισχύσετε τη σχέση με τους πελάτες σας και να αυξήσετε την παρουσία σας στην αγορά. Για το λόγο αυτό, πρέπει να οργανώσετε τη στρατηγική σας το συντομότερο, με στόχο τη βελτιστοποίηση των πωλήσεών σας.

Με τα κατάλληλα εργαλεία αυτή η περίοδος μπορεί να γίνει η πιο κερδοφόρα του χρόνου για το e-shop σας!

Η NagaCommerce είναι η πλατφόρμα διαχείρισης e-shop, που καλύπτει όλες τις ανάγκες που σας παρουσιάζουμε πιο πάνω, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκπληκτικές προσφορές και να προσφέρετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η απλότητα στη λειτουργία και οι προσιτές τιμές στις οποίες παρέχεται, είναι τα στοιχεία που θα βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών του e-shop σας και θα αυξήσουν τα κέρδη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μεταφέρετε το e-shop σας στη NagaCommerce και να εκμεταλλευτείτε την Black Friday με τα πιο δυνατά εργαλεία, μέσω του www.nagacommerce.com ή τηλεφωνήστε μας στο 2310 05 0385.

Είναι πιο εύκολο και προσιτό από ό,τι φαντάζεστε, αφού όλα τα παραπάνω εργαλεία παρέχονται χωρίς επιπλέον κόστος, στη συνδρομή Starter των 39€/μήνα (πλέον Φ.Π.Α).

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search