eCommerce

NagaCommerce: Η ευέλικτη, πανίσχυρη και προσιτή πλατφόρμα για το e-shop σας

NagaCommerce: Η ευέλικτη, πανίσχυρη και προσιτή πλατφόρμα για το e-shop σας

Η NagaCommerce αναδεικνύεται ως η απόλυτη πλατφόρμα διαχείρισης e-shop, η οποία βρίσκεται σε μοναδική θέση να ενισχύσει την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Οι εταιρείες που επενδύουν στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτούν μία πλατφόρμα που να παρέχει ανώτερη απόδοση, αλλά και απλότητα στη λειτουργία.

Μία επιχείρηση σήμερα για να είναι βιώσιμη πρέπει να κινείται γρήγορα, να εφαρμόζει νέες στρατηγικές με αμεσότητα, να παραμένει ευέλικτη και να καινοτομεί συνεχώς.

Αντιμετωπίζοντας αυτή τη σημαντική πρόκληση, η NagaCommerce αναδύεται ως η επιλογή που ξεχωρίζει.

Η NagaCommerce δεν είναι απλώς μία πλατφόρμα διαχείρισης e-shop. Πρόκειται για ένα κάθετο σύστημα διαχείρισης πελατολογίου και προώθησης προϊόντων που απλουστεύει τις διαδικασίες της επιχείρησής σας και προάγει τη βέλτιστη εμπειρία των πελατών σας.

Ας επισημάνουμε μερικά από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που καθιστούν την NagaCommerce εξαιρετική επιλογή πλατφόρμας διαχείρισης του e-shop σας

e-shop χωρίς περιορισμούς
Η NagaCommerce επιτρέπει στους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν ένα e-shop που ανταποκρίνεται τόσο στις παρούσες όσο και στις μελλοντικές τους ανάγκες.

Ενσωματώνοντας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, αναπτύσσεται δυναμικά χωρίς επιπλέον χρεώσεις για εσάς και παρέχει απεριόριστες δυνατότητες που μεταφράζονται σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες μέσα του περιβάλλοντος του e-shop σας, ικανοποιώντας έτσι και τον πιο απαιτητικό σας πελάτη.

Ενσωματωμένα εργαλεία Marketing
Εντός της πλατφόρμας, παρέχονται εργαλεία marketing με δυνατότητες όπως η εγγραφή σε e-mail Newsletter, η δημιουργία κανόνων εκπτώσεων με μόλις λίγα click, η διάθεση κουπονιών εκπτώσεων, η προβολή προωθητικών μηνυμάτων εντός των σελίδων, το Viber/SMS marketing κ.α, οι οποίες συμπληρώνουν τον δυναμισμό του Branding της επιχείρησής σας.

Αυτά τα εργαλεία επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν δοκιμαστικές προσεγγίσεις, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων, αλλά και να διατηρήσουν μία δυναμική επικοινωνία με το κοινό τους.

Διαρκής υποστήριξη
Με τη NagaCommerce έχετε πάντα διαθέσιμες μέσω live chat, e-mail και τηλεφωνικής υποστήριξης, τις ομάδες development, marketing και δημιουργικού, για να εξυπηρετήσουν κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη!

User Experience
H NagaCommerce επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη, κατασκευάζει η ίδια τα δικά της εργαλεία, με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης και γι αυτόν τον λόγο μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια, την ταχύτητα και την απρόσκοπτη λειτουργία του e-shop σας.

Η εξαιρετική εμπειρία χρήστη που προσφέρει αυτή η διαδικασία, ενθαρρύνει τους χρήστες να πραγματοποιήσουν περισσότερες αγορές, ή και να κάνουν αγορές υψηλότερης αξίας.

Συνεχείς αναβαθμίσεις
Για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, η NagaCommerce, έχοντας απόλυτη γνώση των αναγκών της αγοράς, αναβαθμίζει συνεχώς τα εργαλεία της! Από τις αναβαθμίσεις αυτές επωφελούνται όλα τα καταστήματα ταυτόχρονα και δεν επιφέρουν επιπλέον χρεώσεις, ανεξάρτητα από το πακέτο της συνδρομής σας.

Πλήρης διαφάνεια στις χρεώσεις
Η NagaCommerce παρέχει μια συνδρομητική υπηρεσία με διαφανείς και προσιτές χρεώσεις. Το σύστημα τιμολόγησης έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε οι οικονομικοί μας στόχοι να συμπίπτουν απόλυτα με τους δικούς σας.

Αυτό οφείλεται στην απόλυτη εμπιστοσύνη που έχουμε στις δυνατότητες της πλατφόρμας μας! Έτσι, οι χρεώσεις προσδιορίζονται αποκλειστικά με βάση τον τζίρο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών (από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας στη NagaCommerce).

 

Τζίρος e-shop (τελευταίοι 12 μήνες)

Συνδρομή / μήνα

Starter - Έως 50.000€

39€

Advanced - 50.001€ έως 180.000€

79€

Premium - 180.001€ εώς 500.000€

209€

 

Από 500.001€ και κάθε επόμενες 500.000€ πωλήσεις, η συνδρομή αυξάνεται κατά 100€/μήνα. Για παράδειγμα, για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με τζίρο τελευταίου 12μηνού περί τις 800.000 ευρώ, η συνδρομή του υπολογίζεται στα 309€/μήνα.

Στο πακέτο Premium και άνω, παρέχονται επιπλέον ειδικές τιμές για Custom λύσεις, προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε εξειδικευμένη συμβουλευτική χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τα εργαλεία της πλατφόρμας παρέχονται σε όλα τα συνδρομητικά πακέτα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Οι παρακάτω δυνατότητες παρέχονται με επιπλέον χρέωση των συνδρομητικών πακέτων της πλατφόρμας.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

Μεταφέρετε το e-shop σας στη NagaCommerce!

Κάνετε ένα βήμα προς την εξέλιξη της επιχείρησης σας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που θα ενθουσιάσει εσάς και τους πελάτες σας και θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητά σας στην αγορά. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτήν τη μετάβαση ομαλά και επιτυχώς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο της επιχείρησης σας.

Γέφυρες Διασύνδεσης

Κόστος

Κατασκευή Γέφυρας ERP

400€ εφάπαξ

Συνδρομή Γέφυρας ERP

9€ / μήνα

Κατασκευή Γέφυρας XML προμηθευτή

150€ εφάπαξ

 

Για περισσότερες πληροφορίες μεταφοράς του e-shop σας, κάντε κλικ εδώ

Δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες
Για να δώσει στους επιχειρηματίες την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες της πλατφόρμας, η NagaCommerce προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για να ανοίξετε το δικό σας, πλήρως λειτουργικό κατάστημα στην πλατφόρμα.

Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση πληρωμής στην αρχή ή μετά τις 30 ημέρες, εφόσον δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη χρήση της πλατφόρμας.

Ξεκινήστε τώρα!
1. Μπείτε στο www.nagacommerce.com
2. Κάντε click στο κουμπί "Ξεκινήστε Εδώ"
3. Με πλήρη καθοδήγηση, φτιάξτε το δικό σας κατάστημα σε μόλις 5’.

 

- Advertorial -

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search