eCommerce

Κλείστε θέση για την White Label World Expo Frankfurt!

Κλείστε θέση για την White Label World Expo Frankfurt!

H White Label World Expo Frankfurt είναι η κορυφαία και πιο σημαντική εκδήλωση στην Ευρώπη, όπου μπορείτε να δικτυωθείτε με επαγγελματίες που ασχολούνται αποκλειστικά με προϊόντα white label, online πωλητές και προμηθευτές! Το Web World News είναι χορηγός επικοινωνίας αυτού του μεγάλου event και είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας.

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2023 στο Messe Frankfurt της Γερμανίας, χιλιάδες επισκέπτες θα αναζητούν απεριόριστες ευκαιρίες για να επεκτείνουν την επιχείρησή τους στην παγκόσμια αγορά.

Η εκδήλωση είναι ένας τέλειος προορισμός για πρωτοπόρους στα προϊόντα white label και πρωτοπόρους επιχειρηματίες ηλεκτρονικού εμπορίου, που αναζητούν την απόλυτη πλατφόρμα για να δικτυωθούν και να αυξήσουν τα κέρδη τους!

Στη White Label World Expo Frankfurt μπορείτε να συναντηθείτε με κορυφαίους επαγγελματίες που θέλουν να βρεθούν μπροστά από τον ανταγωνισμό και να προμηθευτούν τα πιο φρέσκα προϊόντα, υπηρεσίες, τεχνολογίες και προσφορές που φέρνουν επανάσταση στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου! Εξερευνήστε εμπνευσμένα σεμινάρια, ζωντανά βραβεία καινοτομίας και 350 εκθέτες με προϊόντα αιχμής και καινοτόμες ιδέες.

Λάβετε συμβουλές για προσφορές, ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να ενισχύσετε τα έσοδά σας. Βελτιώστε την αγοραστική εμπειρία, το branding, το μάρκετινγκ και μάθετε κόλπα για το πώς να πετύχετε στο σύγχρονο τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των online marketplaces.

Στη White Label World Expo Frankfurt θα δικτυωθείτε με τους ηγέτες του κλάδου του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου, θα αναπτύξετε κερδοφόρες συνεργασίες, θα μάθετε από ειδικούς και πολλά άλλα!

Εξασφαλίστε το δωρεάν εισιτήριό σας τώρα και επισκευτείτε το μεγαλύτερο event της Ευρώπης για white label προϊόντα.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search