eCommerce

Η White Label World Expo Frankfurt έρχεται τον Οκτώβριο

Η White Label World Expo Frankfurt έρχεται τον Οκτώβριο

Η έκθεση White Label World Expo Frankfurt είναι το κορυφαίο online retail sourcing show στην Ευρώπη, με 350 καινοτόμους εκθέτες που παρουσιάζουν τα πιο νέα προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνολογίες.

Η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, για οποιονδήποτε προνοητικό e-merchant ή επιχειρηματία, που θέλει να ανεβάσει την επιχείρησή του στο επόμενο επίπεδο! Πραγματοποιείται στις 11 & 12 Οκτωβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Messe Frankfurt, στη Φρανκφούρτη, το οποίο θα φιλοξενήσει το απόλυτο business networking event στην Ευρώπη!

Η White Label World Expo Frankfurt θα σας μεταφέρει τις πιο πρόσφατες τάσεις και στρατηγικές του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου, για να σας βοηθήσει να δείτε εκθετική ανάπτυξη και επιτυχία για την επιχείρησή σας. Χιλιάδες επισκέπτες θα αναζητήσουν προϊόντα private label και white label ως λύσεις μάρκετινγκ και branding. Χτίστε επαγγελματικές σχέσεις και συναντηθείτε με χιλιάδες επαγγελματίες που θέλουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να μάθετε από περισσότερους από 200 ειδικούς του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίοι θα σας μεταφέρουν τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ή να εξελίξετε την επιχειρηματική σας προσπάθεια, να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε τα έσοδά σας!

Οι ομιλίες των ειδικών έχουν χωριστεί σε 5 βασικούς τομείς του ηλεκτρονικού εμπορίου, για μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κλάδου, επομένως καθένας μπορεί να επισκεφτεί τη σκηνή, η θεματολογία της οποίας τον ενδιαφέρει περισσότερο!

Εξασφαλίστε το δωρεάν εισιτήριό σας για την είσοδό σας στην εκδήλωση, ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search