eCommerce

Η Sitecore παρουσίασε την ανανεωμένη σουίτα προϊόντων της

Η Sitecore παρουσίασε την ανανεωμένη σουίτα προϊόντων της

Η Sitecore, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού διαχείρισης ολοκληρωμένης ψηφιακής εμπειρίας, ανακοίνωσε πως έχει ενσωματώσει πλήρως στην Digital Experience Platform (DXP) του τα βασικά προϊόντα από τις εξαγορές των Boxever, Four51, Moosend και Reflektion.

Η ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των νέων λειτουργιών αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τη Sitecore, ενώ παράλληλα επιταχύνει την παράδοση της πλέον ολοκληρωμένης SaaS-based DXP πλατφόρμας στον κλάδο, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενο, η ενορχήστρωση εμπειριών, το εμπόριο και τα analytics υποστηρίζουν τις σύγχρονες επιχειρήσεις για τη μετάβασή τους σε ένα digital-first περιβάλλον.

 

Η ενσωμάτωση πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη εποχή για τα brands που επιδιώκουν να μετασχηματίσουν ριζικά τις ψηφιακές εμπειρίες για να έρχονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες, προσφέροντας πιο επίκαιρες, διαισθητικές και ανθρώπινες εμπειρίες.

Οι νέες προσθήκες είναι καθοριστικές στην ανάπτυξη της προηγμένης πλατφόρμας SaaS DXP της Sitecore, μίας λύσης που δίνει τη δυνατότητα στα brands να δημιουργούν μοναδικές αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να παρέχουν προσωποποιημένες ψηφιακές εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο σε κάθε σημείο επαφής, από την παραγωγή περιεχομένου μέχρι το εμπόριο.

Με μια πλήρη σουίτα δυνατοτήτων στο cloud, η Sitecore έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενο, η ενορχήστρωση εμπειριών, το εμπόριο και τα analytics θα υποστηρίξουν τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Η Sitecore σχεδιάζει να συνεχίσει την επένδυση και ανάπτυξή της, στην Ελλάδα, στη Μινεάπολη, στο Σαν Ματέο, και την Ιρλανδία, όπου ιδρύθηκαν οι τέσσερις εταιρείες που εξαγοράστηκαν. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search