eCommerce

H ContactPigeon λανσάρει το Samaritan, ένα Omnichannel Chat αποκλειστικά για retailers

H ContactPigeon λανσάρει το Samaritan, ένα Omnichannel Chat αποκλειστικά για retailers

Η ContactPigeon, μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές SaaS στον χώρο του omnichannel customer engagement, λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων με διακαναλικές δυνατότητες.

Το Omnichannel Chat της ContactPigeon είναι μια πλήρως ενσωματωμένη εφαρμογή στην πλατφόρμα της εταιρείας, και ενισχύει την εμπειρία του πελάτη προσφέροντας το πιο ολοκληρωμένο live chat για eCommerce.

Βασικά χαρακτηριστικά του Omnichannel Chat της ContactPigeon:

  • Εντός του νέου feature συμπεριλαμβάνεται chatbot το οποίο είναι προγραμματισμένο να ανταποκρίνεται επακριβώς στις ανάγκες των retailers και της βιομηχανίας του eCommerce. 
  • Ενισχύεται η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών και του e-shop μέσω επαλήθευσης σε δύο βήματα, είτε με email, είτε με κινητό τηλέφωνο. Ο κάθε χρήστης πιστοποιεί την ταυτότητα του με έναν μοναδικό αριθμό PIN. 
  • Οι υπάλληλοι υποστήριξης πελατών κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον καταναλωτή έχουν πρόσβαση στο ενοποιημένο προφίλ του σε πραγματικό χρόνο (online συμπεριφορά, μηνύματα και ιστορικό αλληλεπιδράσεων). Έτσι είναι σε θέση να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες του και να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης.
  • Προάγει τη διακαναλική επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων-καταναλωτών, καθώς επιτρέπει τον σχεδιασμό αυτοματισμών με βάση τις παρελθοντικές συνομιλίες των πελατών και τον βαθμό ικανοποίησης τους. 
  • Υποστηρίζει  την αυτοματοποιημένη ομαδοποίηση των καταναλωτών για βέλτιστα αποτελέσματα και πιο στοχευμένη, προσωποποιημένη επικοινωνία. 

 

Το Omnichannel Chat της ContactPigeon ονομάζεται Samaritan (εμπνευσμένο από την παραβολή του καλού Σαμαρείτη) και λειτουργεί σαν μια αμεσότερη μορφή επικοινωνίας ανάμεσα στα e-shop και τους πελάτες τους. Με σκοπό τη γρήγορη και ουσιαστική επίλυση είτε απλών, είτε σύνθετων προβλημάτων, εκτός από live chat δυνατότητες, το Samaritan είναι επανδρωμένο και με AI chatbot για να μειώσει το φόρτο εργασίας του προσωπικού.

To προηγμένο μενού διαχείρισης των εισερχόμενων μηνυμάτων καθιστά ευκολότερη και πιο γρήγορη την αλληλεπίδραση του πελάτη με το e-shop αυξάνοντας τα ποσοστά επίλυσης προβλημάτων.

Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα 360ᵒ live chat που όχι μόνο διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά οδηγεί σε άμεση αύξηση των πωλήσεων μέσω της αξιοποίησης των συλλεγμένων δεδομένων για προσωποιημένες προϊοντικές προτάσεις.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search