eCommerce

Νέα συνεργασία της Skroutz με την Klarna για το πρόγραμμα 'Δόσεις για όλους'

Νέα συνεργασία της Skroutz με την Klarna για το πρόγραμμα 'Δόσεις για όλους'

Το Skroutz, το δημοφιλέστερο marketplace στην Ελλάδα, προχωρά σε συνεργασία με την Klarna, την κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών για την ενίσχυση του προγράμματος «Δόσεις για όλους».

Στόχος της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών, οι οποίοι μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αγορές μέσω Skroutz επιλέγοντας τις ευέλικτες λύσεις πληρωμών της Klarna και χωρίς κόστος υπηρεσίας.

Με την ενσωμάτωση των λύσεων πληρωμών της Klarna, οι χρήστες του Skroutz μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν το σύνολο των αγορών τους ή να διαλέξουν κάποια από τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής της Klarna, όπως την υπηρεσία πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις «Pay in, ακόμα και με τη χρήση χρεωστικής κάρτας. Αυτή η προσθήκη βελτιώνει ακόμα περισσότερο την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, προσφέροντας άνεση, ασφάλεια και απαράμιλλη ευκολία.

Για την έναρξη της συνεργασίας Skroutz - Klarna, οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση 5 ευρώ για κάθε αγορά που πραγματοποιούν μέσω του Skroutz Marketplace για αγορές από 35 ευρώ και πάνω για περιορισμένο χρονικό διάστημα χρησιμοποιώντας τις επιλογές πληρωμών της Klarna.

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, CEO και Co-Founder της Skroutz, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την Klarna μας δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τους τρόπους πληρωμής για αγορές μέσω Skroutz προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές. Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε μία άψογη αγοραστική εμπειρία και ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον αγορών και η συνεργασία μας με την Klarna κινείται προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση».

Η Raji Behal, επικεφαλής για τη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία της Klarna, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με την Skroutz, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε τις μεθόδους πληρωμής της Klarna σε εκατομμύρια χρήστες του Skroutz. Οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμών της Klarna με μηδενικό επιτόκιο προσφέρουν στους χρήστες του Skroutz ακόμα περισσότερες επιλογές κατά την πληρωμή». 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search