eCommerce

Έχεις Digital Agency με προσανατολισμό στο eCommerce; Η NagaCommerce σε περιμένει!

Έχεις Digital Agency με προσανατολισμό στο eCommerce; Η NagaCommerce σε περιμένει!

Είμαι ο Μιχάλης Ζαγάρης, CEO και Founder της NagaCommerce και θέλω να ΧΧΧΧΧ   

ΧΧΧΧ  η NagaCommerce είναι η πιο ολοκληρωμένη, ελληνική πλατφόρμα κατασκευής e-shop που θα γνωρίσεις. Xωρίς υπερβολές!

Η NagaCommerce ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019. Το 2023, λάβαμε την επένδυση των 300.000 ευρώ για την ανάπτυξη και την προώθηση της πλατφόρμας. Έτσι, αναπτύχθηκε και μία μεγαλύτερη ομάδα, με προγραμματιστές και με άτομα υποστήριξης πελατών.

Γιατί ολοκληρωμένη και ελληνική;

  • Με την έννοια "ελληνική", καθορίζουμε ότι έχει αναπτυχθεί ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης με έδρα την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να δώσουμε στις επιχειρήσεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αναπτυχθούν στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Από τις μεταφράσεις και τα πολλαπλά νομίσματα, μέχρι και τα οικονομικότερα μεταφορικά για το εξωτερικό. Φυσικά, πριν τα μεταφορικά έρχονται τα κανάλια πωλήσεων τα οποία μέχρι στιγμής είναι τα eBay, eMag και Amazon.
  • Με την έννοια "ολοκληρωμένη", ορίζουμε τις παρεχόμενες λειτουργιές που προσφέρουμε για τη διαχείριση του e-shop της εκάστοτε επιχείρησης. Για να μάθεις περισσότερα, πρέπει να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της NagaCommerce, καθώς είναι περίπου 25 σελίδες λειτουργιών… Αλλά, μείνε λίγο ακόμα!

Θα ήθελα να γίνει ξεκάθαρο ότι λειτουργούμε ως πάροχος πλατφόρμας και όχι ως Agency, κάτι που σημαίνει ότι αυτή η πρόσκληση γίνεται για να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο επαγγελματιών που θα εκπαιδευτούν και θα κατασκευάζουν e-shop με την πλατφόρμα NagaCommerce, παράλληλα με οποιεσδήποτε άλλες πλατφόρμες παρέχετε.

Τα οφέλη των συνεργατών μας είναι:

  • Δεν απαιτούνται γνώσεις development. Η τεχνική υποστήριξη είναι δικό μας κομμάτι.
  • Αν υπάρχει τμήμα web design στην εταιρεία σας, παρέχεται Design Editor για παραμετροποίηση των υφιστάμενων templates. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε Custom templates ή Child Themes (Twig template engine).
  • Αν παρέχετε υπηρεσίες διαφήμισης, οι λύσεις που παρέχουμε θα σας λύσουν τα χέρια.
  • Δεν σας απασχολούν οι υποδομές του e-shop σε περιόδους μεγάλης επισκεψιμότητας, ούτε επιφέρουν επιπλέον χρεώσεις στους πελάτες σας.
  • Έχετε προτεραιότητα επίλυσης προβλημάτων και υποστήριξης, είτε για θέματα της πλατφόρμας, είτε τρίτων υπηρεσιών.
  • Λαμβάνετε προμήθεια 20% από κάθε συνδρομή για τα ενεργά καταστήματα που διατηρείτε.

Οι υποδομές που έχουμε δημιουργήσει, απαρτίζονται από 20 συνολικά Dedicated Servers με δική μας διαχείριση και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε είναι: PHP 8.3, Nginx, MariaDB Galera Cluster, NodeJS, Neo4j, GraphQL, Queue Manager, Smart Traffic Manager / HAProxy, Storage/DRBD, Redis, Email Server Cluster.

Τα backUp στα e-shop γίνονται αυτόματα, αλλά έχουμε αναπτύξει και ένα backup manager μέσα στην πλατφόρμα, όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα χώρο FTP, όπου θα δημιουργούνται επιπλέον backUp, αυτόματα.

Μπορείτε να βρείτε εκπαιδευτικά βίντεο διαχείρισης της πλατφόρμας στο κανάλι μας στο //www.youtube.com/@nagacommerce">YouTube

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συνεργατών στην ιστοσελίδα μας και να γνωριστούμε καλύτερα.

Και μην ξεχνάτε ότι από τις 24 έως τις 26 Μαΐου θα μας βρείτε στην έκθεση ECDM Expo SE Europe 2024 στο Ζάππειο, στην Αθήνα και θα χαρούμε να γνωριστούμε και από κοντά!

 

-Advertorial-

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search