eCommerce

Ξεκινά η δοκιμαστική περίοδος για το TikTok Shop

Ξεκινά η δοκιμαστική περίοδος για το TikTok Shop

Οι έμποροι που δραστηριοποιούνται στο TikTok καλούνται να είναι οι πρώτοι που θα εγγραφούν και θα δοκιμάσουν το TikTok Shop πριν διατεθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το TikTok Shop ξεκινά τη δοκιμαστική λειτουργία του στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και έξι ακόμα ασιατικές αγορές και από την εταιρεία στέλνουν προσκλήσεις μέσω email στους συνεργαζόμενους εμπόρους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του TikTok έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις πωλήσεις και την ανάπτυξη των brand εντός της πλατφόρμας. Επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύψουν και να αγοράσουν προϊόντα από τους αγαπημένους τους δημιουργούς και εταιρείες, σε μια ενιαία, ομαλή εμπειρία.

Όσοι εγγραφούν ως πωλητές beta θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα και θα έχουν την ευκαιρία να παρέχουν πολύτιμα σχόλια για τη βελτίωσή του. Επιπλέον, η πλατφόρμα θα τους προσφέρει 0% referral fees για τις πρώτες 90 ημέρες λειτουργίας.

Για να συμμετάσχουν στο TikTok Shop, οι πωλητές χρειάζεται να συμπληρώσουν μία online φόρμα ενδιαφέροντος, στην οποία παραπέμπει το email που λαμβάνουν.

Για να προσελκύσει τους εμπόρους, το TikTok παρουσιάζει το ηλεκτρονικό του κατάστημα ως μια μοναδική ευκαιρία για να αξιοποιήσουν την ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητά του, το 83% των χρηστών της οποίας δήλωσε ότι επηρεάζει τις αποφάσεις αγοράς τους.

 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search