eCommerce

To Black Friday week συνεχίζεται στην DNHOST με μεγάλες προσφορές!

To Black Friday week συνεχίζεται στην DNHOST με μεγάλες προσφορές!

Η Black Friday είναι πλέον παρελθόν, αφού ολοκληρώθηκε η περίοδος στην οποία οι περισσότερες εταιρείες έτρεχαν τις μεγάλες προσφορές τους.

Ωστόσο, εάν δεν προλάβατε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν κάποιοι που μας σκέφτονται και συνεχίζουν τις μεγάλες προσφορές ακόμα και μετά την Black Friday, ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος. 

Αναφερόμαστε φυσικά στην DNHOST, την εταιρεία με τα 23 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην αγορά του Hosting, η οποία παρέχει ταυτόχρονα ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την Online παρουσία των πελατών της, όπως είναι η κατοχύρωση domains και τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL.

Η DNHOST κάνει φέτος την έκπληξη και μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε το Τζακπότ στο Black Friday. Με ποιον τρόπο; Με τη μεγάλη έκπτωση 77% που προσφέρει στα νέα ετήσια πακέτα Web Hosting και WordPress hosting. Μάλιστα, η έκπληξη αυτή γίνεται ακόμα πιο μεγάλη καθώς δεν περιορίζεται μόνο την ημέρα του Black Friday ή το Σαββατοκύριακο, αλλά διαρκεί για 7 ολόκληρες ημέρες έως τις 30/11. Μιλάμε επομένως για ένα ολόκληρο Black Friday week! 

Όσοι λοιπόν διαθέτετε δικό σας website ή e-shop, αλλά και όσοι σκοπεύετε στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσετε την Online παρουσία σας, προλαβαίνετε να μπείτε έως τις 30/11 στο dnhost.gr, να δημιουργήσετε προφίλ και να επωφεληθείτε από ένα από τα πακέτα φιλοξενίας της DNHOST, με προνομιακή τιμή.

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία Black Friday week στην DNHOST και απογειώστε το site, το blog ή το eshop σας, σήμερα!

Ποια είναι η DNHOST

Η DNHOST είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών Hosting, Domains και SSL με περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα.

Με εξειδικευμένα στελέχη, αξιόπιστο software & hardware, αλλά και την πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη Titan support, εκπληρώνει καθημερινά την αποστολή της: να φέρει την Online παρουσία των περισσότερων από 54.000 πελατών της στην κορυφή. 

 

- Advertorial -

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search