eCommerce

Η Black Friday στο BestPrice.gr έχει πραγματικές προσφορές χωρίς παγίδες

Η Black Friday στο BestPrice.gr έχει πραγματικές προσφορές χωρίς παγίδες

Στο BestPrice.gr, την πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών από 3.700+ καταστήματα, μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτεροι retailers στην Ελλάδα, υπάρχουν συγκεντρωμένες οι καλύτερες Black Friday προσφορές για όλους, για να τις ανακαλύψουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα χρήσιμα εργαλεία που προσφέρει το BestPrice.gr στα μέλη του, εντελώς δωρεάν, και μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα αγοράς αυτή την Black Friday, αλλά και όλο τον χρόνο.

Ενότητα Προσφορές

Σε αυτήν την ενότητα υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες τις πραγματικές προσφορές από 3.700+ ηλεκτρονικά καταστήματα. Όταν η τιμή ενός προϊόντος πέσει χαμηλότερα από την ως τότε καλύτερη τιμή στο BestPrice, χαρακτηρίζεται ως προσφορά. 

Το ποσοστό της έκπτωσης υπολογίζεται με βάση την προηγούμενη καλύτερη τιμή από το σύνολο των καταστημάτων που συμμετέχουν στην πλατφόρμα. Άρα μιλάμε για έκπτωση στην ήδη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, ενώ λαμβάνεται υπόψη και το ιστορικό τιμής...

Ειδοποίηση για προσφορές

Στο BestPrice.gr μπορείς να ορίσεις προϊόντα ή/και κατηγορίες που ενδιαφέρουν, ώστε να σε ενημερωθείς μόλις μειωθεί η καλύτερη τιμή σε κάποιο από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην πλατφόρμα.

Δωρεάν ασφάλιση αγορών

Tο πρόγραμμα ασφάλισης αγορών του BestPrice.gr, εντελώς δωρεάν και προσφέρει σιγουριά στα μέλη του, ακόμη και εάν το κατάστημα αδυνατεί να παραδόσει πληρωμένη παραγγελία ή να εξυπηρετήσει σε περίπτωση παράδοσης λάθους, ή αλλοιωμένου προϊόντος.

H ασφάλιση αγορών ισχύει για ηλεκτρονικές παραγγελίες από πιστοποιημένα καταστήματα, έπειτα από έρευνα αγοράς στο BestPrice.gr.

Η ασφάλιση αγορών του BestPrice.gr παρέχεται σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Eurolife FFH και με τη διαμεσολάβηση της Τράπεζας Eurobank Α.Ε.

Γράφημα τιμής

Πρόκειται για ένα εργαλείο που βοηθά για να διαπιστωθεί εάν μία προσφορά της Black Friday είναι πραγματική ευκαιρία. Πατώντας πάνω στο γράφημα στο εκάστοτε προϊόν, αποκαλύπτεται με μια ματιά το πως κινήθηκε η τιμή του προϊόντος από την κυκλοφορία του μέχρι και σήμερα.

Λίστα “θέλω”

Για όσους είναι επιρρεπείς σε καταναλωτικούς πειρασμούς ή πιο οργανωτικοί τύποι, μπορούν να φτιάξουν τη λίστα επιθυμιών τους στο BestPrice.gr προσθέτοντας τα προϊόντα που πραγματικά χρειάζονται. 

Εάν μειωθεί η τιμή, δηλαδή, η καλύτερη τιμή από τα 3.700+ καταστήματα που συμμετέχουν στο BestPrice.gr, τότε θα λάβουν ειδοποίηση.

Σελίδα Black Friday

Περισσότερα tips για τις Black Friday αγορές, στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα του BestPrice.gr

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search