eCommerce

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου η eCom Business Live στη Φρανκφούρτη

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου η eCom Business Live στη Φρανκφούρτη

Το Web World News συνεργάζεται με την eCom Business Live την κορυφαία εκδήλωση παγκόσμιας εμβέλειας που πραγματοποιείται στο Messe Frankfurt στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2023.

Η eCom Business Live είναι ο τέλειος προορισμός για online entrepreneurs και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Εξερευνήστε τα περίπτερα των 300 εκθετών και βρείτε 150 εμπνευσμένα σεμινάρια και συναρπαστικά εργαστήρια που θα συμβάλουν στην εκθετική αύξηση των πωλήσεων σας.

Με ένα δωρεάν εισιτήριο θα αποκτήσετε πρόσβαση σε 300 εκθέτες με προϊόντα και τεχνολογίες αιχμής, θα δικτυωθείτε με τους ηγέτες του κλάδου του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου, θα αναπτύξετε κερδοφόρες συνεργασίες και θα μάθετε από ειδικούς του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα Amazon, Ebay, Etsy, Shopify και πολλά άλλα!

Στην eCom Business Live μπορείτε να ακούσετε και να μάθετε από περισσότερους από 150 ειδικούς του κλάδου, οι οποίοι θα αποκαλύψουν τη βαθιά γνώση και εμπειρία που απαιτείται για να ξεκινήσετε και να εξελιχθείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ακούστε από ειδικούς κορυφαίων brands του κλάδου, όπως τον Global Ecommerce Product Manager της HUGO BOSS και τον επικεφαλής των εθνικών πωλήσεων του Kaufland, που θα αποκαλύψουν όλα όσα γνωρίζουν για τη σφαίρα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σχεδιασμένο για νέους επιχειρηματίες που θέλουν να συγκεντρώσουν τις γνώσεις που χρειάζονται για να ξεχωρίσουν από τους άλλους, το eCom Business Live είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε! Συναντήστε κορυφαίους επαγγελματίες του ηλεκτρονικού εμπορίου σε έναν κόμβο ευκαιριών και ανάπτυξης!

Εξασφαλίστε το δωρεάν εισιτήριό σας εδώ

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search