eCommerce

H Zalando λανσάρει ψηφιακή υπηρεσία μέτρησης σώματος

H Zalando λανσάρει ψηφιακή υπηρεσία μέτρησης σώματος

Η Zalando λανσάρει μια λειτουργία μέτρησης σώματος εντός του mobile app της για να βοηθήσει τους πελάτες της να βρουν το σωστό μέγεθος ρούχων.

Οι πελάτες στο marketplace της εταιρείας λαμβάνουν συμβουλές για το μέγεθος με βάση τη μέτρησή τους, βγάζοντας δύο φωτογραφίες τους. Στόχος αυτού τού εργαλείου είναι να μειωθούν οι επιστροφές που σχετίζονται με το μέγεθος των ρούχων.

Τραβώντας μόνο δύο φωτογραφίες με στενά ρούχα, ώστε να είναι ευδιάκριτο το σώμα του, το νέο ψηφιακό εργαλείο της Zalando θα μπορεί να προβλέψει τις σωματικές μετρήσεις τού πελάτη. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη αυτού τού μεγέθους που εισήγαγε μια τέτοια δυνατότητα.

Προς το παρόν, η λειτουργία είναι διαθέσιμη δοκιμαστικά στην περιοχή DACH, δηλαδή στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, για γυναικεία μπλουζάκια και φορέματα. Σύμφωνα με τη Zalando, αυτές είναι από τις πιο απαιτητικές κατηγορίες προϊόντων για να βρουν οι πελάτες το μέγεθός τους. Η πλατφόρμα θα επεκταθεί περαιτέρω σε περισσότερες κατηγορίες και αγορές στο μέλλον.

Με αυτή τη νέα λειτουργία, η εταιρεία υποστηρίζει επίσης τους συνεργάτες της, τους κατασκευαστές ρούχων, αφού θα μπορούν να έχουν περαιτέρω πληροφορίες για τις ανάγκες των πελατών τους, όσον αφορά στα μεγέθη.

Όσον αφορά στα προσωπικά δεδομένα, όταν ολοκληρωθούν οι σωματικές μετρήσεις των πελατών, οι φωτογραφίες διαγράφονται. Σύμφωνα με τη Zalando, οι πελάτες έχουν τον πλήρη έλεγχο των προτιμήσεων κοινής χρήσης δεδομένων.

Η υπηρεσία βασίζεται στην τεχνολογία και το εργαλείο σάρωσης σώματος της Fision, εταιρεία την οποία εξαγόρασε η Zalando το 2020.

 

Πηγή: ecommercenews

 
 

 

 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search