eCommerce

Απαντήστε στη μεγάλη διεθνή έρευνα για το διασυνοριακό eCommerce!

Απαντήστε στη μεγάλη διεθνή έρευνα για το διασυνοριακό eCommerce!

Ο κόσμος του εμπορίου γνώρισε μια τεράστια αλλαγή με την ταχεία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως.

Με την αυξανόμενη ψηφιακή συνδεσιμότητα και τα νέα τεχνολογικά εργαλεία, οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές αγκαλιάζουν την ευκολία και την προσβασιμότητα που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές αγορές.

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου έχει σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, με τους ετήσιους κύκλους εργασιών να φτάνουν σε εντυπωσιακά νούμερα. Το 2021, η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου ξεπέρασε τα 4,2 τρισεκατομμύρια δολάρια, αναδεικνύοντας τις τεράστιες δυνατότητες και τον αντίκτυπο αυτού του κλάδου.

Η περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE) έχει καταστεί ένας ζωντανός κόμβος για το ηλεκτρονικό εμπόριο, με σημαντική ανάπτυξη και συναρπαστικές ευκαιρίες. Η αγορά eCommerce της περιοχής γνώρισε μια αξιοσημείωτη άνοδο τα τελευταία χρόνια, με τους ετήσιους κύκλους εργασιών να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Το 2021, στην περιοχή CEE καταγράφηκε κύκλος εργασιών άνω των 100 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη ανάπτυξη 25% σε ετήσια βάση. Αυτή η εντυπωσιακή αναπτυξιακή τάση αναμένεται να συνεχιστεί, με τις προβλέψεις να δείχνουν περαιτέρω αύξηση 20% το 2022.

Η Mediapost Hit Mail, θυγατρική της La Poste στη Βουλγαρία, διεξάγει διεθνή διαδικτυακή έρευνα για δεύτερη χρονιά, η οποία απευθύνεται σε εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Στόχος της έρευνας, είναι να καταγράψει και να αναλύσει τις προκλήσεις και τα οφέλη του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου για τους εμπόρους της περιοχής. Αυτή η έρευνα ξεχωρίζει λόγω της εκτεταμένης και άνευ προηγουμένου εμβέλειας και κλίμακας.

Η συμμετοχή σε μια διεθνή έρευνα που επικεντρώνεται στην περιοχή CEE προσφέρει πολλά οφέλη για τις επιχειρήσεις. Πρώτον, παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες του κλάδου. Κατανοώντας το τοπίο και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους ώστε να στοχεύουν αποτελεσματικά και να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες σε αυτή τη δυναμική περιοχή.

Επιπλέον, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συγκρίνουν τον εαυτό τους έναντι των ομοίων τους, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και εντοπίζοντας τομείς προς βελτίωση. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρέχουν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του τοπίου του eCommerce στην CEE, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να βελτιστοποιούν τις διασυνοριακές τους εμπορικές δραστηριότητες.

Όσοι συμμετάσχουν στην έρευνα, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν την τελική έκθεση δωρεάν. Σε αυτή, θα περιέχεται μια λεπτομερής ανάλυση των ευρημάτων της έρευνας, σημαντικές πληροφορίες και συστάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν. Λειτουργεί ως πολύτιμος πόρος, παρέχοντας στις επιχειρήσεις στρατηγική καθοδήγηση και πλήθος πληροφοριών για την αγορά, ώστε οι έμποροι να ενισχύσουν τα σχέδια για τη διεθνή ανάπτυξή τους.

Η έρευνα είναι διαθέσιμη στην ελληνική γλώσσα και μπορείτε να συμμετέχετε έως τις 10 Ιουλίου. Η έκθεση των αποτελεσμάτων αναμένεται τον Σεπτέμβριο και θα τη λάβετε στο email σας.

Το Web World News συμμετέχει ως Media Partner για τη χώρα μας σε αυτή την προσπάθεια της Mediapost Hit Mail, για να καταγραφούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έμποροι που δραστηριοποιούνται online στη χώρα μας και την ευρύτερη γεωγραφική μας περιοχή.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη διεθνή έρευνα ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search