eCommerce

PARIZ: Μια πλατφόρμα πώλησης ειδών μόδας και lifestyle στο Metaverse

PARIZ: Μια πλατφόρμα πώλησης ειδών μόδας και lifestyle στο Metaverse

Μια πλήρως λειτουργική εμπορική και ψυχαγωγική πλατφόρμα για το metaverse, η PARIZ, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε brands μόδας και lifestyle, καθώς και εμπόρους λιανικής, προσφέροντας όχι μόνο μια εικονική παρουσία, αλλά και τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ψωνίζουν στο metaverse και να παραλαμβάνουν τα αγαθά στο χώρο τους.

Η πλατφόρμα PARIZ δημιουργήθηκε από την αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας Trace Network Labs και στοχεύει να φέρει ζωντανές εμπειρίες στους χρήστες, προσφέροντας ψυχαγωγία και δυνατότητες εμπορίου στο metaverse, με την εταιρεία να ελπίζει ότι θα προσελκύσει τόσο τους καταναλωτές όσο και τους εμπόρους λιανικής.



Για να γίνει αυτό, η πλατφόρμα προσφέρει εικονικούς χώρους που απευθύνονται σε fashion brands, επιχειρήσεις, Influencers, καλλιτέχνες, σχεδιαστές, διοργανωτές εκδηλώσεων και φυσικά, το ευρύ κοινό.

Η εμπορική περιοχή, για παράδειγμα, θα στεγάζει εικονικά καταστήματα από brands μόδας, που μπορούν να προβάλλουν και να πωλούν τις τελευταίες συλλογές ενδυμάτων.

Για διοργάνωση εκδηλώσεων, υπάρχει ένας χώρος όπου οι εταιρείες, influencers, καλλιτέχνες, σχεδιαστές και άλλοι, μπορούν να οργανώσουν εκδηλώσεις, όπως συναντήσεις, επιδείξεις μόδας, συζητήσεις σε πάνελ και άλλα.

Το lounge, προσφέρει μια εξατομικευμένη ζώνη εμπειρίας για ομάδες και επιχειρήσεις που θα είναι μια εναλλακτική λύση στο GMeet, το Zoom ή τις φυσικές συναντήσεις.

Υπάρχει επίσης και μια Social District, όπου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν μια ταινία, μια μουσική συναυλία και πολλά άλλα.

Όπως ανακοίνωσε η Trace Network Labs, ήδη, τέσσερα καταστήματα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στην πλατφόρμα από την πρώτη ημέρα λειτουργία της: τα Madame, Da Milano Italia, Zivame και Aditya Birla’s Style Up.

Κάθε κατάστημα των παραπάνω brand στο metaverse έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και άνεσης. Οι πελάτες τους μπορούν να απολαύσουν τις πιο πρόσφατες συλλογές και προϊόντα τους, να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, αλλά και εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο metaverse.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search