eCommerce

NagaCommerce: Η δημιουργία και η διαχείριση των e-shop αλλάζει στην Ελλάδα!

NagaCommerce: Η δημιουργία και η διαχείριση των e-shop αλλάζει στην Ελλάδα!

Γνωρίστε τη NagaCommerce, μία ελληνική πλατφόρμα για e-shop που παρέχεται ως υπηρεσία και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα.

Η πλατφόρμα αρχικά δημιουργήθηκε για να λύσει αρκετά προβλήματα που προέκυπταν και έπρεπε να διαχειριστούν στην προηγούμενη πλατφόρμα που φιλοξενούσε το e-shop μιας οικογενειακής online επιχείρησης παιδικών ενδυμάτων, της Papillonkids.gr.

Έχοντας εμπειρία μετά από κατασκευή full custom sites και startups, ο Μιχάλης Ζαγάρης ξεκίνησε την κατασκευή μίας πλατφόρμας, η οποία θα τους παρείχε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά το e-shop τους.

Η NagaCommerce λειτούργησε πρώτη φορά τον Σεπτεμβρίου του 2018 και μέσα στους πρώτους 4 μήνες λειτουργίας, τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά, με τις πωλήσεις να πολλαπλασιάζονται κάθε μήνα, ενώ είχαν πλέον κερδίσει την πρώτη θέση στα οργανικά αποτελέσματα της Google, χωρίς να τρέχει παράλληλα κάποια διαφήμιση στη Google.

Έχοντας αυτές τις αποδόσεις στα χέρια, έγινε η πρόσκληση σε τοπικά καταστήματα της Βέροιας, όπως το Spoteam.gr, το Hatzipantos.gr, το Herbstore.gr κ.ά. για να δημιουργήσουν e-shop στη NagaCommerce.

Πλέον, η NagaCommerce φιλοξενεί το 80% των e-shop της Βέροιας, ενώ συνολικά φιλοξενεί πάνω από 50 e-shop, με κάποια από αυτά να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ σε ετήσιες πωλήσεις!

 

Τί είναι η NagaCommerce;

Αν έχετε ακούσει για το Shopify ή το BigCommerce, είναι αυτό ακριβώς! Είναι μία πλατφόρμα για ηλεκτρονικά καταστήματα, με την οποία μπορεί ένα Digital Agency, ένας γραφίστας, ή ένας έμπορος με τους δικούς του γραφίστες και συνεργάτες, να κατασκευάσουν εύκολα, ένα πλήρως λειτουργικό, πλούσιο σε λειτουργίες και δυνατότητες, e-shop.

Υπάρχουν ήδη Digital Agencies σε Βέροια, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη τα οποία παρέχουν τη NagaCommerce ως λύση για e-shop, είτε αποκλειστικά, είτε παράλληλα με τις άλλες πλατφόρμες που υποστηρίζουν.

 

Τα πιο σημαντικά οφέλη της πλατφόρμας

• Hosted υπηρεσία σε High Availability Dedicated Servers

• Ταχύτητα και Ασφάλεια

• Καθημερινές Αναβαθμίσεις για όλα τα καταστήματα

• Πρόσβαση σε εργαλεία και δυνατότητες, χωρίς επιπλέον χρεώσεις

• Τεχνική Υποστήριξη σε καταστήματα μέσω Live Chat

• Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα σε Συνεργάτες

 

 

Αν έχεις ήδη e-shop, η μεταφορά του στη NagaCommerce είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

Κάποια από τα βασικά εργαλεία της πλατφόρμας, είναι:

Κανόνες εκπτώσεων με πολύ χρήσιμα φίλτρα

Κουπόνια εκπτώσεων 

• Κάρτες Δώρου

• Σύνδεση με eBay, eMAG, Skroutz, BestPrice, Shopflix, Public κ.ά.

• Ειδικά φίλτρα Αναζήτησης, όπου για πολλά χρώματα/μεγέθη παραλλαγών, μπορείτε να τα ομαδοποιήσετε σε μία επιλογή, π.χ. Γαλάζιο, Σκούρο Μπλε, Ανοιχτό Μπλε να μπουν όλα σε μία επιλογή τη “Μπλε” (για τα φίλτρα στη σελίδα κατηγοριών)

• Έκδοση Voucher για όλες τις εταιρείες Courier

Algolia Search Optimization, για έξυπνη αναζήτηση στο e-shop

Analytics (FB Pixel, FB Conversion API, Google Analytics 4 (Tag Manager), CashBack World, Skroutz, BestPrice, Glami, One Signal Push Notifications)

Τρόποι Πληρωμών: Αντ/βολή, Πληρωμή με κάρτα (Eurobank, Εθνική Πειραιώς, Alpha, EDPS), PayPal, Viva Wallet, Finloup

Μέθοδοι Αποστολής: ACS Courier, ELTA Courier, Courier Center, Speedex, Γενική Ταχυδρομική, Βάση Συνόλου Παραγγελίας, Ανά παραγγελία

Πολυγλωσσικότητα, χειροκίνητα ή και με τη χρήση του Cloud Translation API της Google

Μεγεθολόγιο

Αξιολογήσεις Προϊόντων, Ειδικά Πεδία, Διαμορφώσιμα Πεδία, Έξυπνες προτάσεις προϊόντων κ.ά.

Όλα τα παραπάνω κι πολλά άλλα εργαλεία που θα βρείτε μέσα στην πλατφόρμα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τις ανάγκες του e-shop σας.

Όλα τα Template παρέχονται Δωρεάν και ακολουθούν τις απαιτήσεις προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

[youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=VbXCX9WnR_g"] 

Τα κόστη συνδρομής τής πλατφόρμας

Τα κόστη είναι κλιμακούμενα, αναλόγως με τον τζίρο κάθε e-shop και διαφανή, χωρίς κρυφές χρεώσεις και ξεκινούν από μόλις 39€/μήνα πλέον ΦΠΑ για τζίρο έως 50.000€, ενώ για e-shop που κάνουν τζίρο έως 180.000€ το κόστος είναι 79€/μήνα, πλέον ΦΠΑ.

Το κόστος συνδρομής υπολογίζεται από το τζίρο του e-shop το τελευταίο 12μηνο.

Για σύνδεση με ERP, όπως Business Evolution (Semantic), Pylon ERP (EPSILONNET) και SOFTONE υπάρχει χρέωση + 9€/μήνα στο πακέτο του.

Για XML προμηθευτών το κόστος είναι +5€/μήνα ανά XML.

 

Όλα τα εργαλεία κατασκευάζονται in-house, για να είναι εξασφαλισμένη η ασφάλεια της πλατφόρμας, η πολυχρηστικότητα και η απαράμιλλη λειτουργία όλων των εργαλείων. Προς το παρόν, δεν έχει δοθεί πρόσβαση σε άλλους προγραμματιστές για να φτιάξουν δικά τους add-ons.

Τα Templates της πλατφόρμας είναι γραμμένα σε Twig και οποιοσδήποτε γνωρίζει, μπορεί να αναπτύξει δικό του Custom Template και να το πουλήσει σε πελάτες του, ή και γενικότερα στους πελάτες της NagaCommerce. Υπάρχει διαθέσιμο child template και template editor. Επίσης, όλα τα Templates αναβαθμίζονται και ενημερώνονται αυτόματα.

Μπορείτε να βρείτε και να επισκεφθείτε κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα για να δείτε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα, στην ιστοσελίδα www.nagacommerce.com/portfolio.

Επίσης, μπορείτε και να ανοίξετε άμεσα το δικό σας κατάστημα από την επιλογή “Ξεκινήστε Εδώ”. Άλλωστε, είναι δωρεάν για 30 ημέρες!

 

Δείτε περισσότερα στο www.nagacommerce.com και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία και για να διαμορφώσουμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 

-Advertorial-

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search