eCommerce

Το About You περιορίζει τα δωρεάν μεταφορικά

Το About You περιορίζει τα δωρεάν μεταφορικά

Το About You θα εισαγάγει μια ελάχιστη αξία παραγγελίας ώστε να προσφέρει δωρεάν αποστολή σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Το γερμανικό marketplace ειδών μόδας θέλει να μειώσει τα κόστη του, έχοντας ταυτόχρονα λιγότερες παραγγελίες με χαμηλές αξίες στο μέλλον.

Το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών μόδας δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή την ελάχιστη αξία παραγγελίας σε ορισμένες από τις αγορές που δραστηριοποιείται, χωρίς να αποκαλύψει το πού θα είναι διαθέσιμη η δωρεάν αποστολή.

Σύμφωνα με υπολογισμούς, στη Γαλλία οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν 3,90 ευρώ για έξοδα αποστολής, εάν η παραγγελία τους είναι χαμηλότερη από 24,90 ευρώ. Επίσης, το About You δοκιμάζει αυτό το concept στο Βέλγιο και την Ιρλανδία. Σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία και η Ολλανδία, η αποστολή είναι ακόμα δωρεάν, ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Αργότερα μέσα στη χρονιά, το About You θέλει να εισαγάγει μια ελάχιστη αξία παραγγελίας σε όλες τις αγορές που έχει δραστηριότητα. Ανταγωνιστές, όπως η Zalando και η H&M, περιόρισαν ήδη τις δωρεάν παραδόσεις τους.

Η About You σήμερα έχει δραστηριότητα σε 28 ευρωπαϊκές αγορές και στη Σαουδική Αραβία. Η πλατφόρμα ξεκίνησε στη Γερμανία το 2014 και διαφήμιζε τη δωρεάν αποστολή από την αρχή τής λειτουργίας της. Μέχρι τώρα, δεν έχει καταφέρει να βγάλει κέρδη. Με την εισαγωγή μιας ελάχιστης αξίας παραγγελίας για δωρεάν αποστολή, το About You ελπίζει να μειώσει το κόστος της εταιρείας και να αυξήσει τη μέση αξία του καλαθιού.

Λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης και αβεβαιότητας, οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να αγοράσουν προϊόντα με έκπτωση. Ως αποτέλεσμα, η μέση αξία μιας παραγγελίας μειώθηκε κατά 6%, σε ποσό 55,3 ευρώ πέρυσι. Από την άλλη πλευρά, ο μέσος αριθμός παραγγελιών ενός πελάτη από το About You έχει αυξηθεί σε τρεις φορές το χρόνο.

 

Πηγή: ecommercenews 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search