eCommerce

Eίδη πρώτης ανάγκης και όχι δώρα αγοράστηκαν στην Prime Day της Amazon

Eίδη πρώτης ανάγκης και όχι δώρα αγοράστηκαν στην Prime Day της Amazon

Για χρόνια οι εκπτώσεις της Black Friday και της Cyber ​​Monday σηματοδοτούσαν την έναρξη των εορταστικών αγορών. Πρόσφατα, ωστόσο, οι έμποροι προχωρούν σε εκπτωτικά event νωρίτερα, μειώνοντας τη σημασία των δύο μεγαλύτερων εορταστικών ημερών αγορών. Φέτος, η Amazon ξεκίνησε ακόμη νωρίτερα με την εκδήλωση "Early Access" για τα μέλη του προγράμματος "Prime".

Το διήμερο "Prime Early Access" πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ, τον Καναδά και 13 ευρωπαϊκές χώρες.

Οι καταναλωτές επωφελήθηκαν από τις εκπτώσεις, εστιάζοντας στα είδη πρώτης ανάγκης και όχι σε ακριβά προϊόντα. Η Amazon είπε ότι κατά τη διάρκεια του εκπτωτικού διημέρου τα μέλη της παρήγγειλαν περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντικείμενα από εμπόρους.

Τα στοιχεία που ακολουθούν προέρχονται από την εταιρεία ερευνών Numerator, η οποία διεξήγαγε έρευνα σε πάνω από 3.500 πελάτες κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Η μέση παραγγελία ήταν 46,68 δολάρια, από 60,29 δολάρια που ήταν κατά το event του Ιουλίου, ενώ το 56% των νοικοκυριών έκανε περισσότερες από δύο παραγγελίες, με αποτέλεσμα η μέση δαπάνη κάθε νοικοκυριού να βρεθεί στα περίπου 110 δολάρια.

Οι δημοφιλέστερες κατηγορίες προϊόντων που οι καταναλωτές δήλωσαν ότι αγόρασαν, ήταν είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι, είδη υγείας και ομορφιάς, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Το 23% των ερωτηθέντων είπαν ότι αγόρασαν καθημερινά είδη, ενώ το 29% δήλωσαν ότι αγόρασαν και δώρα για τις γιορτές. Όσοι έμποροι πουλούσαν τηλεοράσεις, υπολογιστές και άλλα προϊόντα τεχνολογίας είχαν απογοητευτικές πωλήσεις.

Οι κατηγορίες των προϊόντων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, ήταν τα είδη ένδυσης, οικιακά είδη, παιχνίδια και ηλεκτρονικές συσκευές τής Amazon.

Οι καταναλωτές έδειξαν μεγάλη ευαισθησία στις τιμές, αφού το 15% των ερωτηθέντων είπε ότι αγόρασαν αντικείμενα που θα αγόραζαν μόνο με έκπτωση, ενώ το 29% είπε ότι περίμεναν τις εκπτώσεις για να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search