eCommerce

H Meezy βοηθά τα e-shop να πωλούν σε όλα τα ευρωπαϊκά marketplaces

H Meezy βοηθά τα e-shop να πωλούν σε όλα τα ευρωπαϊκά marketplaces

H Meezy, η εταιρεία που ίδρυσαν ο Pavlos Deloore και ο Tijl Steeman, είναι ένα marketplace agency με πολύ συγκεκριμένη αποστολή: Να βοηθά τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Ευρώπη.

Με βασικό της μότο "Marketplaces made easy", η υπηρεσία προσφέρει στους συνεργάτες της ό,τι χρειάζονται για να δραστηριοποιηθούν και να αναπτυχθούν στα ευρωπαϊκά marketplaces. Ως εκ τούτου, η Meezy αυτοαποκαλείται "360° marketplace agency" και προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο σε νεοσύστατες όσο και σε καθιερωμένες εταιρείες που αναζητούν επιπλέον κανάλια πωλήσεων.

"Στη Meezy εφαρμόζουμε ένα risk-free επιχειρηματικό μοντέλο, γι' αυτό είμαστε ο μόνος 360° marketplace partner που προσφέρει πρόσβαση σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα επιπλέον ροές εσόδων, χωρίς την ανάληψη κάποιου μεγάλου ρίσκου. Διαπιστώνουμε ότι είναι κρίσιμο να κάνουμε σαφείς επιλογές και να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος. Βοηθάμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν μια ισχυρή omni-channel στρατηγική και μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία που θα τους ωφελήσει για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τους πελάτες μας, είμαστε καλοί ακροατές και χτίζουμε γερά θεμέλια σε όλες αυτά τα marketplaces. Για την ακρίβεια, αφήνουμε τα  marketplaces να λειτουργούν για εκείνους", σημειώνει ο Pavlos Deloore.

Η Meezy ανέπτυξε τη δική της μεθοδολογία, αφού, πουλώντας σε 24 ευρωπαϊκά marketplaces για περισσότερα από 4 χρόνια, τα στελέχη της διαπίστωσαν ότι κανένα agency στην αγορά δεν προσφέρει τις υπηρεσίες που απαιτούνται για να πετύχει σε όλες. Με τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί εντός της εταιρείας και ισχυρά συστήματα, η Meezy αναπτύσσει μια μεθοδολογία που επιτρέπει στους συνεργάτες της να εμφανίζονται γρήγορα στην πρώτη σελίδα των marketplaces, χωρίς να ξοδεύουν μεγάλα ποσά σε μάρκετινγκ.

 "Ως marketplace agency, δεν θέλουμε απλώς να ανεβαίνουν προϊόντα online. Σε έναν κόσμο όπου η καινοτομία επιταχύνεται, ο σωστός συγχρονισμός είναι ζωτικής σημασίας. Αφού ορίσουμε μια ξεκάθαρη στρατηγική, φροντίζουμε ώστε να έρθουν και οι πωλήσεις γρήγορα. Εργαζόμαστε πολύ στενά σε δημιουργικά θέματα, φτιάχνοντας δομικά στοιχεία, όπως περιγραφές προϊόντων και τίτλους, καθώς επίσης και μορφές δημιουργικού περιεχομένου όπως marketplaces listings, Amazon storefronts, ακόμη και 3D renders.

Σαν ιδρυτές, προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων. Είμαστε και οι δύο digital natives και αξοποιούμε στο έπακρο την τεχνολογία και τα δεδομένα στον τρόπο που εργαζόμαστε. Ως "παιδί" της πληροφορικής, εγώ είμαι περισσότερο σε επαφή με την κουλτούρα των αυτοματισμών και των γρήγορων διαδικασιών, ενώ έχω συνηθίσει να είμαι account και sales manager σε start ups και scale ups. Με αυτή τη συνδυασμένη τεχνογνωσία, δίνουμε τη δυνατότητα στους εμπόρους να σκεφτούν την ανάπτυξή τους και να κινηθούν πιο γρήγορα", προσθέτει ο Tijl Steeman.

 

Η Meezy είναι μια εταιρεία με έδρα το Βέλγιο που βοηθά τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου να πωλούν σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Με επικεφαλής τον Pavlos Deloore και τον Tijl Steeman, έχει 6 μόνιμους υπαλλήλους και εργάζεται για τοπικές και διεθνείς εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

-Advertorial-

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search