eCommerce

Συνεχίζει την επέκτασή της η Amazon με τοπικό marketplace στο Βέλγιο

Συνεχίζει την επέκτασή της η Amazon με τοπικό marketplace στο Βέλγιο

Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, η Amazon, στο πλαίσιο της επέκτασης του marketplace της σε τοπικό επίπεδο, έχει στα σχέδιά της την επέκταση σε 5 νέες χώρες σε όλο τον κόσμο. Όπως αποκαλύφθηκε, μία από αυτές τις χώρες είναι το Βέλγιο, όπου και θα λανσάριστει το Amazon Belgium.

Η έναρξη του τοπικού marketplace τοποθετείται για τον επόμενο Σεπτέμβριο, ενώ νωρίτερα φέτος, η εταιρεία ανακοίνωσε σχέδια για άνοιγμα κέντρου logistics στη χώρα.

Οι Βέλγοι λιανοπωλητές θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν την υπηρεσία εκπλήρωσης του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου, "Fulfillment by Amazon". Επιπλέον, η συνδρομή στο Amazon Prime για τους καταναλωτές θα είναι διαθέσιμη κατά την έναρξη του βελγικού marketplace και όσοι έχουν ήδη συνδρομή Prime μέσω άλλων ευρωπαϊκών Amazon marketplaces, μπορούν να συνεχίσουν τη συνδρομή τους στην Amazon Belgium.

Ενώ η έναρξη του τοπικού marketplace στο Βέλγιο αποτελεί έκπληξη, η Amazon είχε ήδη ανακοινώσει τον Φεβρουάριο σχέδια παρουσίας της στο Βέλγιο με το πρώτο της τοπικό κέντρο logistics, το οποίο θα ανοίξει μέχρι το τέλος του 2022. Το κέντρο logistics βρίσκεται στην Αμβέρσα και θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο διαλογής δεμάτων από τη Γαλλία και τη Γερμανία, με προορισμό τους Βέλγους καταναλωτές.

Ακόμη και πριν από την κατασκευή του κέντρου logistics, η εταιρεία είχε αρχίσει να εργάζεται για την επέκταση του δικτύου ταχυμεταφορών εντός της χώρας και συνεργάστηκε με πολλούς ταχυμεταφορείς προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών. Με το λανσάρισμα του τοπικού της marketplace και της υπηρεσίας "Fulfillment by Amazon"στο Βέλγιο, φαίνεται ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιεί δικό της δίκτυο. 

Πηγή:  ecommercenews.eu

 

Εικόνα: aboutamazon.com

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search