eCommerce

Η Amazon εγκαινιάζει τα Luxury Stores στην Ευρώπη

Η Amazon εγκαινιάζει τα Luxury Stores στην Ευρώπη

H Amazon λανσάρει τα Fashion Luxury Stores σε 5 χώρες στην Ευρώπη, προσφέροντας αρχικά 8 πολυτελή brands και σχεδιάζοντας να προσθέσει περισσότερα στο μέλλον.

Η προσφορά πολυτελών brands μόδας από την Amazon ξεκίνησε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από δύο χρόνια. Τώρα ξεκινά και στην Ευρώπη, όπου όμως, ο ανταγωνισμός στο λιανικό εμπόριο πολυτελούς μόδας είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Τα Luxury Stores θα είναι αρχικά διαθέσιμα στις αγορές της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Στα brands που θα είναι αρχικά διαθέσιμα, συμπεριλαμβάνονται τα Christopher Kane, Dundas, Elie Saab, Mira Mikati, Rianna+Nina, Bogliogi, Jonathan Cohen και Altazurra. Οι συλλογές πωλούνται από τις ίδιες τις εταιρείες, ενώ η Amazon φροντίζει για την αποστολή των προϊόντων.

Τα Amazon Fashion Luxury Stores ξεκίνησαν για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2020, όπου αρχικά ήταν μια κλειστή πλατφόρμα, στην οποία πρόσβαση είχαν μόνο με πρόσκληση μέλη Prime, ενώ ήταν διαθέσιμη με μόνο μία μάρκα: η Oscar de la Renta. Το ποσό των πωλήσεων ή των πελατών των Fashion Luxury Stores στις ΗΠΑ δεν έχει αποκαλυφθεί από την Amazon.

Στην Ευρώπη, η Amazon έχει να ανταγωνιστεί με πολύ δυνατούς εμπόρους στο χώρο της μόδας, όπως οι Zalando, Farfetch και Net-a-porter, οι οποίοι επίσης κινούνται προς το high-end τμήμα της μόδας. Παρόλο που η Amazon ξεπερνά τους ανταγωνιστές της σε μέγεθος και έσοδα, το ερώτημα είναι εάν οι Ευρωπαίοι πελάτες θα την προτιμήσουν σε σχέση με τα προαναφερθέντα, καταξιωμένα fashion marketplaces.

Πηγή: ecommercenews.eu

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search