eCommerce

Το Joom ανοίγει μια παγκόσμια αγορά e-commerce για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Το Joom ανοίγει μια παγκόσμια αγορά e-commerce για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Το παγκόσμιο mobile marketplace Joom συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε νέες γεωγραφικές περιοχές και τώρα φτάνει και στην Ελλάδα, για να ενισχύσει τις διευρωπαϊκές επιχειρηματικές δραστηριότητες της πλατφόρμας.

Το Joom έχει ήδη συνδέσει εκατοντάδες πωλητές από τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πολωνία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τώρα ανοίγει την πλατφόρμα του για τους εμπόρους από την Ελλάδα.

 

Τί είναι το Joom;

Το Joom Marketplace είναι μέλος ενός διεθνούς ομίλου εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου και fintech που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2016 στη Λετονία. Το Joom στοχεύει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα όπου οποιοσδήποτε, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε στον κόσμο, μπορεί να αγοράσει ό,τι χρειάζεται και θέλει σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.

Για τους εμπόρους, αυτό σημαίνει ότι με το Joom μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο κοινό και να πουλήσουν και στην Ελλάδα και έξω από τα σύνορα της χώρας τους - επομένως, να γίνουν μέρος της παγκόσμιας αγοράς.

Το Joom προσδιορίζεται όχι μόνο σαν ένα international marketplace, αλλά ως πρωτοπόρος στο κοινωνικό ηλεκτρονικό εμπόριο, αφού έφερε αυτή την ιδέα στις δυτικές αγορές. Στην πραγματικότητα, από την αρχή το Joom ανέπτυξε τo marketplace του ως ένα shopping app με ενσωματωμένο κοινωνικό δίκτυο, εξατομικευμένες προσφορές και προτάσεις, προσφέροντας μια πλατφόρμα φιλική για brands και influencers.

Σήμερα, το Joom είναι ένα παγκόσμιο mobile marketplace το οποίο είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 150 χώρες. Μιλάει 21 γλώσσες, έχει πάνω από 400 εκ. εγκαταστάσεις παγκοσμίως και με το 95% των συναλλαγών να έχουν γίνει μέσω του mobile app, δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να έχουν πρόσβαση σε ένα εντελώς νέο, mobile friendly κοινό καταναλωτών.

Το marketplace  προσφέρει πάνω από 20 εκατομμύρια προϊόντα σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Οι πιο δημοφιλείς είναι:

- Μόδα / Ρούχα / Υποδήματα / Ομορφιά
- Σπίτι / Διακόσμηση / Κουζίνα
- Ηλεκτρονικά / Gadgets / Εξοπλισμός

Το Joom έχει πολλά υποσχόμενα εξειδικευμένα brands που υποστηρίζει, όπως προϊόντα για τους θαυμαστές της K-pop.

 

Τί κάνει το Joom μοναδικό;

Η αποστολή του Joom είναι να βοηθά τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις στις καθημερινές τους εμπειρίες. Έτσι, η πλατφόρμα κάνει τα πάντα για να διευκολύνει την ενσωμάτωση των brand και να προωθήσει τη διεθνή ανάπτυξή τους. Τι σημαίνει αυτό;

 

 

Πρώτον, δεν υπάρχει χρέωση συνδρομής ή καταχώρισης, επομένως οι νέοι πωλητές δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν πρόσθετη χρέωση για να εγγραφούν στην πλατφόρμα. Όταν εγγραφεί ένας έμπορος, το Joom αναλαμβάνει δωρεάν όλη τη μετάφραση και την υποστήριξη. Ως αποτέλεσμα, οι έμποροι μπορούν να αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να εργαστούν για την αύξηση των πωλήσεών τους, να σχεδιάσουν προωθητικές ενέργειες και να βελτιώσουν τη γκάμα των προϊόντων τους.

Επιπλέον, το Joom βοηθά τους νέους εμπόρους με την προώθηση των προϊόντων. Εκτός από τα τυπικά διαφημιστικά εργαλεία, τις προσφορές και τις επιλογές, η πλατφόρμα δημιουργεί ένα σύστημα συστάσεων, που βοηθά τους πελάτες να βρουν νέα brands και να εξοικειωθούν με τα προϊόντα τους. Οι κριτικές των influencer ενσωματώνονται στη σελίδα πληροφοριών του προϊόντος και έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις μετατροπές, βοηθώντας τους χρήστες να αποκτήσουν μια ιδέα για το προϊόν.

Τέλος, το κοινωνικό δίκτυο του Joom επιτρέπει στους εμπόρους να μοιράζονται απόψεις, κριτικές, καθώς και θεματικές επιλογές (συμπεριλαμβανομένων επώνυμων προϊόντων), έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αγοράζουν προϊόντα απευθείας από το κοινωνικό δίκτυο, ή την κριτική ενός blogger. Αυτό είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, που κανένα άλλο από τα ευρωπαϊκά marketplaces δεν έχει.

 

Εύκολη εγγραφή, συνεχής υποστήριξη

Για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, θα πρέπει απλώς να συμπληρώσετε τη φόρμα στη διεύθυνση merchant.joom.com και το Joom θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών. 

Η πλατφόρμα έχει επίσης δημιουργήσει ένα ειδικό, εξειδικευμένο portal, ένα είδος κέντρου βοήθειας, όπου οι έμποροι μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ή να ξεκινήσουν μια ζωντανή συνομιλία με την ομάδα του Joom που μπορεί να τους συμβουλεύσει για οποιοδήποτε ζήτημα.

-Advertorial-

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search