eCommerce

Το TikTok εγκαινίασε την εμπειρία του live stream social shopping

Το TikTok εγκαινίασε την εμπειρία του live stream social shopping

To TikTok συνεχίζοντας τη ραγδαία ανάπτυξή του, προχώρησε σε μια καινοτομία που αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με δύο εκδηλώσεις αγορών σε live streaming, στις στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στη Μ. Βρετανία, οι οποίες είχαν και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.



Η εκδήλωση, που είχε την ονομασία OnTrend, περιελάμβανε μια σειρά από σόου, από δημιουργούς του TikTok και περιγράφηκε από την εταιρεία ως μια μοναδική εκδήλωση αγορών που θα περιλαμβάνει προσφορές και αποκλειστικές εκπτώσεις από μάρκες ομορφιάς και τεχνολογίας, όπως η Charlotte Tilbury, η LOOKFANTASTIC, η L'Oreal Paris και η Nutri Bullet.

Οικοδεσπότης ήταν ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Rylan Clark-Neal, ενώ συμμετείχαν και μια σειρά από καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένης της "ντίβας" Gemma Collins. Το event είχε και μια πρόσθετη έκπληξη, αφού το Guinness World Records συμμετείχε με μια διασκεδαστική πρόκληση για την Gemma Collins.

Το ανερχόμενο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «Συνδυάζοντας το δημιουργικό, διασκεδαστικό περιεχόμενο για το οποίο είναι γνωστό το TikTok με τα μεγαλύτερα ονόματα και τους δημιουργούς του TikTok, δημιουργούμε ένα νέο είδος εμπειρίας αγορών που συγκεντρώνει όλες τις αγαπημένες πτυχές της εξερεύνησης και αγοράς νέων προϊόντων, με την ξεχωριστή υπογραφή του TikTok».

Αυτό που έκανε την εκδήλωση μοναδική, είναι το γεγονός ότι η όλη διαδικασία, από την ανεύρεση προϊόντων έως την πληρωμή, πραγματοποιήθηκε εντός της πλατφόρμας του TikTok. Τον προηγούμενο Αύγουστο, η εταιρεία είχε δοκιμάσει το social shopping σε συνεργασία με την πλατφόρμα e-commerce Shopify, σε μια διαφορετική διαδικασία, όπου και επέτρεψε σε περιορισμένο αριθμό εμπόρων λιανικής να πωλούν μέσα από την πλατφόρμα του κοινωνικού δικτύου.

Το TikTok είχε ήδη δοκιμάσει εκδηλώσεις αγορών σε live streaming το Σαββατοκύριακο της Black Friday και τώρα επέτρεψε στους θεατές να παρακολουθούν διαδικτυακό περιεχόμενο και να ψωνίζουν ταυτόχρονα. Το τελευταίο διάστημα έχει σημειώσει σημαντική άνοδο στις αγορές κοινωνικής δικτύωσης λόγω της πανδημίας, κερδίζοντας κοινά μεγαλύτερης ηλικίας και οικογένειες.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search