Digital Marketing

To TikTok ανακοίνωσε μία νέα πλατφόρμα για διαφημιζόμενους

To TikTok ανακοίνωσε μία νέα πλατφόρμα για διαφημιζόμενους

To TikTok είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο trend τους τελευταίους μήνες και η ανοδική του πορεία συνεχίζεται. Το πιο φρέσκο από τα κοινωνικά δίκτυα έχει κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια χρηστών παγκοσμίως και μπαίνει δυναμικά στη διαφημιστική αγορά με μια νέα πλατφόρμα.

Όπως σημείωσε η Katie Puris, Διευθύνουσα του TikTok, τα brands γίνονται όλο και πιο σημαντικό μέρος της εμπειρίας του TikTok καθημερινά, "ξεκινώντας τάσεις, συνδέοντας κοινότητες ή ευαισθητοποιώντας σε κρίσιμες πρωτοβουλίες φιλανθρωπικών ή άλλων σκοπών και δημιουργούν αυθεντικό κοινό βασισμένο στην κοινή διασκέδαση. Δίνουν στους χρήστες ένα νέο τρόπο να ανακαλύψουν και να αλληλεπιδράσουν με τα προϊόντα που αγαπούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η TikTok παρουσιάζει τώρα τη νέα πλατφόρμα TikTok For Business".

Η πλατφόρμα είναι ένας κοινός τόπος όλων των λύσεων μάρκετινγκ που είναι διαθέσιμες στις εταιρείες, επιτρέποντάς τους να είναι δημιουργικοί αφηγητές και να αλληλεπιδρούν πιο ουσιαστικά με τους χρήστες.

Ο στόχος πίσω από το TikTok For Business είναι να βοηθήσει τα brands να δημιουργήσουν και να "ανακαλυφθούν" από τους χρήστες, δίνοντας στους διαφημιστές τα εργαλεία που χρειάζονται για να συνδεθούν με τα άτομα γύρω τους.

Ανάλογα με τους στόχους τους, οι marketers μπορούν να αξιοποιήσουν διαφορετικά εργαλεία στο TikTok.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διατίθενται τα εργαλεία:

Scale & creativity: Το TikTok είναι μια αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να αξιοποιήσουν ως προορισμό που πρέπει να έχουν. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που βασίζεται στην ψυχαγωγία και προσφέρει στους χρήστες και στα brands τα εργαλεία για να διηγούνται τις ιστορίες τους.

Sight, motion & sound: Με το TikTok, ο κλάδος μπορεί να δημιουργήσει ένα mobile "οικοσύστημα ήχου". Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ήχο στην πλατφόρμα: μουσική, ηχητικά εφέ, voice-overs και άλλα.

Inclusive & participatory community: Το TikTok έχει να κάνει με τη συμμετοχή. Αυτό αποτελεί μια πρωτότυπη ευκαιρία για τους marketers να δημιουργήσουν έργο που γίνεται μέρος της κοινότητας. Στο TikTok, οι άνθρωποι μπορούν να εμπλακούν και να εμπνευστούν από μια καμπάνια μάρκετινγκ, να δημιουργήσουν τη δική τους έκδοση και τα brands να βιώσουν τον αντίκτυπο που έχουν οι καμπάνιες τους στο κοινό.

The place where culture is made: Το TikTok είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα όπου μπορεί να "ανακαλυφθεί" οποιοσδήποτε και κάθε brand. Η ευκαιρία να μάθουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο είναι απεριόριστη. Ο πολιτισμός δημιουργείται κάθε μέρα στο TikTok, με ανοιχτό τρόπο και χωρίς αποκλεισμούς.

Seamless & simple solutions: Τα brands επιτρέπουν πλούσια και καθηλωτική αφήγηση. Όλα είναι απρόσκοπτα βίντεο πλήρους οθόνης και εμφανίζονται εγγενώς με την εμπειρία του χρήστη. Μεταξύ άλλων, η TikTok εργάζεται επίσης για τις λύσεις μέτρησης. Τέλος, η εταιρεία ανακοινώνει ένα νέο AR Branded Effect που ονομάζεται Branded Scan, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας.

Τα brands μπορούν να χρησιμοποιήσουν το TikTok Creator Marketplace για να βρουν και να συνεργαστούν με δημιουργούς περιεχομένου σε πληρωμένες καμπάνιες και να βοηθήσουν στo brand awareness και την προσέλκυση νέων πελατών.

Δείτε περισσότερα για το TikTok For Business εδώ.

 

Μοιραστείτε το άρθρο στα Social Media

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


 

 

 
 
 
Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search