Digital Marketing

Nέα Social ad-experiences του Project Agora σε τοπικά Μέσα

Nέα Social ad-experiences του Project Agora σε τοπικά Μέσα

Το Project Agora παρουσιάζει τα Social Cards, μια ολοκαίνουργια διαφημιστική εμπειρία, που ενισχύει τη στρατηγική περιεχομένου των brands στα Social Media, στο περιβάλλον των πιο δημοφιλών τοπικών Μέσων, με τα οποία συνεργάζεται σε κάθε χώρα.

Τα Social Cards είναι καινοτόμα διαφημιστικά experiences, αποκλειστικά σχεδιασμένα για κινητά, που προσφέρουν στα brands τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιήσουν αυτούσια τα ήδη δημοσιευμένα posts τους στα Social Media, “απελευθερώνοντάς” τα σε δημοφιλή sites περιεχομένου και επιρροής. Τα posts εμφανίζονται στην καρδιά του περιεχομένου των κορυφαίων ιστοσελίδων που ανήκουν στο δίκτυο του Project Agora, όπως το fortunegreece.com, το sport24.gr και το zappit.gr, με κάλυψη που ξεπερνάει το 90%.

Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν organic, sponsored και targeted posts, από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες Social Media, για να προσεγγίσουν το κοινό τους σε ένα περιβάλλον όπου η προσοχή των χρηστών είναι έως και 7 φορές μεγαλύτερη και το engagement 8 φορές μεγαλύτερο σε σχέση με άλλα είδη display διαφήμισης.

Όλα αυτά χωρίς επιπλέον κόστος και χρόνο για τη δημιουργία εικαστικών και για χρονοβόρες διαδικασίες έγκρισης. Τα Social Cards είναι διαθέσιμα είτε ως πλήρως managed υπηρεσία ή/και μέσω του DSP επιλογής του κάθε brand.

Ο Παναγιώτης Γιαννακούρας, PMP Product Director του Project Agora, σημειώνει: «Οι χρήστες περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους online εκτός Social Media. Το να προσφέρουμε στα brands έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο να μεγιστοποιήσουν την κάλυψη και την επιρροή του μηνύματός τους στο Open Web, είναι για εμάς καθοριστικής σημασίας και εναρμονίζεται πλήρως με το όραμά μας. Τα Social Cards συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις σε ένα brand safe περιβάλλον, με το μηδενικό κόστος για τη δημιουργία εικαστικών και την ταχύτητα στην προετοιμασία. Ένας ιδανικός συνδυασμός για κάθε brand».

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2N7HbtF

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου.

 [social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search