Digital Design

Οι καλύτερες πηγές για δωρεάν stock photos

Οι καλύτερες πηγές για δωρεάν stock photos

Οι ποιοτικές εικόνες είναι απαραίτητες για έναν ιστότοπο, ειδικά όσον αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ένα άρτιο, ευπαρουσίαστο website κερδίζει τον επισκέπτη, δίνει τη σωστή εικόνα για το brand και εμπνέει τον αγοραστή. Εάν δεν έχετε τα μέσα για να δημιουργήσετε όλες τις εικόνες σας, τα sites με stock φωτογραφίες είναι μια καλή επιλογή για να βρείτε αξιόλογο υλικό και μάλιστα υπάρχει πληθώρα από δωρεάν προσφορές.



Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με stock photo sites, με δωρεάν υλικό, όπως επίσης και μια σειρά από εμπορικά sites που προσφέρουν φθηνές εικόνες και μηνιαίες συνδρομές. Όλες οι εικόνες διατίθενται χωρίς δικαιώματα, οπότε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, χωρίς απαραίτητα να αναφέρετε την πηγή. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όσον αφορά στις δωρεάν εικόνες, ελέγξτε τις σημειώσεις των δικαιωμάτων, για κάθε ενδεχόμενο!

Το Burst είναι μια δωρεάν πλατφόρμα φωτογραφιών από το Shopify. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες κατηγορίες που υπάρχουν στη συλλογή, ή να μεταβείτε στην ενότητα Business ideas για να επιλέξετε από πάνω από 20 δημοφιλή θέματα.

Το Kaboompics είναι ένα site που έχει υλικό από μία μόνο φωτογράφο και φιλοξενεί πάνω από 20.000 εικόνες και 1.500 σετ φωτογραφιών. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από lifestyle εικόνες, χρήσιμες για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Pexels είναι μια πλατφόρμα με εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο που εμπλουτίζονται καθημερινά. Στο Leaderboard κάθε φωτογράφου μπορείτε να δείτε τις περισσότερες προβολές των φωτογραφιών που μεταφορτώθηκαν τις τελευταίες 30 ημέρες.

Το Picography παρέχει δωρεάν, υψηλής ανάλυσης, φωτογραφίες τα τελευταία τρία χρόνια. Αν και η συλλογή του δεν είναι μεγάλη σε σύγκριση με άλλα stock photo sites, διαθέτει μια καλά επιμελημένη επιλογή ποιοτικών εικόνων.

Το Reshot παρέχει δωρεάν, αυθεντικές εικόνες για την ανάδειξη δημιουργικών έργων. Ο ιστότοπος περιέχει χιλιάδες φωτογραφίες αποθεμάτων που ωθούν το σχεδιασμό και παρέχουν περιεχόμενο που προσελκύει την προσοχή πέρα ​​από το τυπικό.

Το StockSnap προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία εικόνων σε διάφορα θέματα. Νέες εικόνες υψηλής ανάλυσης προστίθενται κάθε εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε το σύστημα κατηγοριών με βάση τις ετικέτες του StockSnap για να εντοπίσετε τις εικόνες που αναζητάτε.

Το Unsplash ιδρύθηκε το 2013 και σήμερα το φιλοξενεί πάνω από 2,5 εκατομμύρια δωρεάν, εικόνες υψηλής ανάλυσης από περισσότερους από 210.000 φωτογράφους. Επίσης, παρέχει εφαρμογές για iOS, Android, Chrome, WordPress και άλλα.

Επίσης, μπορείτε να διερευνήσετε εάν κάποιο από τα παρακάτω "στοκάδικα" που δεν είναι δωρεάν και έχουν πλούσια ποικιλία από εικαστικά υλικά και διάφορα μοντέλα χρεώσης, μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

- Adobe Stock

- Death to Stock

- EyeEm

- iStock

- Shutterstock

- Stocksy

- Westend61

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Design

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search