Digital Design

Δωρεάν design tools και fonts για κάθε χρήση!

Δωρεάν design tools και fonts για κάθε χρήση!

Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να βρείτε μία λίστα με νέα web tools και design elements που παρουσιάστηκαν τους προηγούμενους μήνες.

Υπάρχουν εργαλεία για εικόνες τεχνητής νοημοσύνης, προγράμματα επεξεργασίας ήχου και βίντεο, παλέτες χρωμάτων, διαχείριση πολλών websites, visual δοκιμές, προγράμματα δημιουργίας ιστοτόπων, δωρεάν γραμματοσειρές και πολλά άλλα.


Όλα αυτά τα εργαλεία είναι δωρεάν ή έχουν δωρεάν πακέτα, ενώ τα περισσότερα προσφέρουν και εκδόσεις premium για επιπλέον λειτουργίες. Όσον αφορά στις γραμματοσειρές, είναι δωρεάν για εμπορικά έργα, αλλά πριν χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές, βεβαιωθείτε ότι οι όροι χρήσης της συμφωνούν με τη χρήση για την οποία την προορίζετε.

Δωρεάν εργαλεία design

StockCake

Το StockCake προσφέρει μια ποικιλόμορφη συλλογή φωτογραφιών που δημιουργούνται με Τεχνητή Νοημοσύνη, όλες διαθέσιμες δωρεάν. Δεν απαιτείται εγγραφή και ύπαρξη λογαριασμού για τη λήψη των εικόνων.

GPT-4o

Το GPT-4o είναι ένα νέο μοντέλο παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης από την OpenAI που δέχεται ως είσοδο οποιονδήποτε συνδυασμό κειμένου, ήχου, εικόνας και βίντεο και δημιουργεί οποιονδήποτε συνδυασμό εξόδων κειμένου, ήχου και εικόνας. Μπορεί να ανταποκριθεί σε μόλις 232 χιλιοστά του δευτερολέπτου, παρόμοιο με τον χρόνο απόκρισης του ανθρώπου σε μια συνομιλία.

Free Faces

Το Free Faces είναι μια επιμελημένη συλλογή γραμματοσειρών που διατίθεται στο διαδίκτυο με διάφορες δωρεάν άδειες χρήσης. Οι γραμματοσειρές μπορούν να ταξινομηθούν κατά cursive, display, monospace, sans serif, serif και slab

Wondercraft

Το Wondercraft είναι ένας AI editor για τη δημιουργία περιεχομένου ήχου σε οποιαδήποτε γλώσσα. Επιλέξτε από μια βιβλιοθήκη ρεαλιστικών φωνών ή κλωνοποιήστε τη δική σας. Συνδυάστε τραγούδια και ηχητικά εφέ και ολοκληρώστε το έργο σας. Δωρεάν για έως και τέσσερα έργα το μήνα.

Chromafy

Το Chromafy σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να εφαρμόζετε χρωματικές παλέτες σε οποιονδήποτε ιστότοπο με λίγα μόνο κλικ. Επιλέξτε από διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, δημιουργήστε προσαρμοσμένες παλέτες και εφαρμόστε τις σε συγκεκριμένα στοιχεία, προσθέτοντας ονόματα κλάσεων ή μεταβλητές CSS.

Buglab

Το Buglab είναι μια no-code πλατφόρμα visual testing. Αυτοματοποιεί τη δοκιμή ιστοτόπων επιτρέποντας στους χρήστες να προσομοιώνουν τις ενέργειες των επισκεπτών με λίγα μόνο κλικ. Μόλις οριστεί μια δοκιμή, το σύστημα εμφανίζει τα αποτελέσματα και επισημαίνει τις διαφορές. Το Buglab είναι δωρεάν για έως και 250 σελίδες.

Deblank Colors

Το Deblank Colors είναι μια δωρεάν γεννήτρια παλέτας χρωμάτων Τεχνητής Νοημοσύνης. Δημιουργήστε παλέτες από prompts κειμένου, μια εικόνα ή ένα χρώμα.

WP Foundry

Το WP Foundry είναι ένα εργαλείο για τη διαχείριση πολλών ιστοσελίδων WordPress. Διαχειριστείτε και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας πρόσθετων, θεμάτων, βάσεων δεδομένων και άλλων. Δωρεάν για έναν ιστότοπο.

Font Interceptor

Το Font Interceptor κατεβάζει όλες τις γραμματοσειρές από ένα website. Απλώς πληκτρολογήστε μια διεύθυνση URL και κατεβάστε όλες τις γραμματοσειρές, δωρεάν.

Ginix

Το Ginix είναι ένα εργαλείο για την ανακάλυψη, ανάλυση και παρακολούθηση διαδικτυακών κριτικών. Το Ginix αναζητά νέα reviews, αναλύει τις τάσεις και ενημερώνει για τυχόν νέα σχόλια. Προσφέρει δωρεάν παρακολούθηση και συλλογή κριτικών σε 100 και πλέον ιστότοπους.

MarsCode

Το MarsCode είναι ένα περιβάλλον ανάπτυξης που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη. Για τη μείωση του κόστους, το MarsCode IDE παρέχει μια σειρά δυνατοτήτων που καλύπτουν το development, τον εντοπισμό σφαλμάτων, την αποθήκευση κ.λπ.

Δωρεάν γραμματοσειρές

Η This Cafe είναι μια γραμματοσειρά με στρογγυλεμένο περίγραμμα με μια σκιά. Πλούσια και φιλική, είναι μια γραμματοσειρά προβολής που τραβάει την προσοχή με μια χαρούμενη vintage αισθητική.

Η Hollistticated είναι μία thick script γραμματοσειρά με ενέργεια. Ευανάγνωστη για εμπορική χρήση, προσομοιώνει επίσης street art.

Η Okesip είναι μια φιλική, χειρόγραφη γραμματοσειρά που είναι αρκετά παχιά για χρήση στην οθόνη, αλλά αρκετά φιλική για χρήση σε ένα website.

H Fiesta είναι μια έντονη γραμματοσειρά με διαιρεμένους χαρακτήρες που προσφέρει μια χαρακτηριστική και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Η Blue Bubbles είναι μια χειρόγραφη γραμματοσειρά με τυπικούς χαρακτήρες και μεσαίο πάχος. Είναι κατάλληλη για προβολή ή περιγραφικό κείμενο.

 

Πηγή: practicalecommerce

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Design

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search