Digital Design

Η Adobe γιορτάζει 30 χρόνια Photoshop με σημαντικές βελτιώσεις

Η Adobe γιορτάζει 30 χρόνια Photoshop με σημαντικές βελτιώσεις

Η Adobe γιορτάζει τα 30α γενέθλια του Photoshop, με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις να είναι διαθέσιμες, τόσο για desktop, όσο και για iPad, που θα ικανοποιήσουν τους τρέχοντες και τους μελλοντικούς χρήστες.

Το Adobe Photoshop έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία 30 χρόνια και το ταξίδι αυτό συνοδεύεται από εκατοντάδες καινοτομίες στις οποίες και βασίζονται σήμερα πολλοί δημιουργοί. Μερικές από τις σημαντικότερες βελτιώσεις που έχουν γίνει, είναι οι εξής:

Βελτιώσεις στο "γέμισμα"

Οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν πολλαπλές επιλογές και να εφαρμόσουν πολλαπλά fills χωρίς να εγκαταλείψουν το χώρο εργασίας. Το νέο κουμπί "apply" τους επιτρέπει να επανελέγξουν τα fills πριν κάνουν κλικ στο "OK".

Επίσης, οι χρήστες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν όλα τα επίπεδα στο χώρο εργασίας του CAF, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να σπάσουν τις fill περιοχές τους σε "δευτερεύοντα μέρη" που παρέχουν τη δυνατότητα μεγαλύτερου ελέγχου και οδηγούν σε πιο ρεαλιστικά fills.

fill

Βελτιώσεις στο Lens Blur

Η ποιότητα του Lens Blur έχει βελτιωθεί και το βάρος έχει πέσει στη GPU. Σύμφωνα με την Adobe, αυτό "βελτιώνει σημαντικά τον συνολικό ρεαλισμό, συμπεριλαμβανομένης της ευκρίνειας και των ακμών όταν χρησιμοποιείται το Lens Blur για να κάνει blur το προσκήνιο, το φόντο ή ακόμα και το μέσο της εικόνας."

Επιπλέον, το Lens Blur δημιουργεί ένα πιο πολύχρωμο bokeh μέσα από τα κατοπτρικά highlights, οδηγώντας σε πιο ρεαλιστικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Υποστήριξη Mac OS Dark UI

Το Photoshop σε Catalina Mac OS υποστηρίζει πλέον το "dark mode" του λειτουργικού συστήματος. Έτσι, τα παράθυρα διαλόγου θα ταιριάζουν με τις ρυθμίσεις σας, πράγμα που σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε σκοτεινό περιβάλλον χρήσης, τα παράθυρα διαλόγου του Photoshop θα είναι επίσης σκοτεινά.

Βελτιώσεις στην απόδοση

Βελτιώσεις έχουν γίνει και σε βασικά (αλλά σημαντικά) ζητήματα, όπως η χρήση και κίνηση του ποντικιού, η οποία είναι πιο ομαλή. Για παράδειγμα, ενέργειες όπως το pan και το ζουμ είναι πλέον πιο ομαλές και πιο "responsive" διαδικασίες. Οι μεγαλύτερες βελτιώσεις παρατηρούνται στη χρήση μεγάλων εγγράφων και όταν χρησιμοποιείται το hand tool γύρω από τον καμβά.

Εργαλείο επιλογής

Η επιλογή Object Selection που έχει συμπεριληφθεί στην έκδοση desktop του Photoshop εδώ και μερικούς μήνες, είναι επίσης διαθέσιμη και στην έκδοση για iPad, με τις ίδιες λειτουργίες, επιλογές και ρυθμίσεις.

 

typesetting

Τέλος, οι ρυθμίσεις γραμματοσειράς στο iPad έχουν εμπλουτιστεί, φέρνοντας αμέτρητες δυνατότητες τυπογραφικού ελέγχου από την έκδοση desktop στην έκδοση για iPad.

 

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Design

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search