Logistics

H DHL δημιουργεί 500 σταθμούς δεμάτων σε καταστήματα Lidl

H DHL δημιουργεί 500 σταθμούς δεμάτων σε καταστήματα Lidl

H Deutsche Post DHL Group και η Lidl ανακοίνωσαν μία νέα συνεργασία, σύμφωνα με την οποία σε περίπου 500 καταστήματα της δεύτερης στη Γερμανία, θα δημιουργηθούν DHL Packstations.

Οι DHL και Lidl δίνουν μεγάλη προοπτική στη συνεργασία τους, με το βλέμμα στο μέλλον, ενώ σημειώνουν πως με την κίνηση αυτή θέλουν να αναδείξουν και το γεγονός ότι το online και το offline shopping μπορούν να συνυπάρξουν.

Στα περίπου 500 σημεία παρουσίας των αυτόματων σταθμών της DHL, οι πελάτες της Lidl θα μπορούν να λαμβάνουν και να στέλνουν πακέτα με αγαθά όταν θα πηγαίνουν για τα καθημερινά τους ψώνια. Σε μερικά καταστήματα, οι δύο εταιρείες βάζουν σε πιλοτικό στάδιο και την υπηρεσία παράδοσης πακέτων με προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Lidl.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, οι δύο εταιρείες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη, είναι από τις μεγαλύτερες στρατηγικές συνεργασίες τής DHL στο λιανεμπόριο.

Η DHL στη χώρα μας

Στην Ελλάδα, η DHL Express ιδρύθηκε το 1978 και έως σήμερα διατηρεί την πρωτιά της στην αγορά των Διεθνών Ταχυμεταφορών παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν ανάγκες εισαγωγών και εξαγωγών των μεγαλύτερων εμπορικών κλάδων της χώρας.

Η DHL διαθέτει 23 σημεία εξυπηρέτησης, απασχολεί πάνω από 400 εργαζόμενους και συνεργάτες ενώ διαθέτει έναν στόλο που υπερβαίνει 120 οχήματα.

Το διαμετακομιστικό κέντρο (hub) της DHL είναι συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ, και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου διαθέτει άδεια αυτοεξυπηρέτησης και διαχείρισης μίας εκ των 4 πυλών εισόδου – εξόδου. Αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κέρδισε την πιστοποίηση TAPA «Α» για την ασφαλή διαχείριση των αποστολών της.

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 
Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Logistics

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search