eCommerce

Η Temu προσκαλεί τους ευρωπαίους εμπόρους να εγγραφούν στην πλατφόρμα της

Η Temu προσκαλεί τους ευρωπαίους εμπόρους να εγγραφούν στην πλατφόρμα της

Η Temu κήρυξε επίσημα την έναρξη του marketplace της στην Ευρώπη και καλεί τους εμπόρους να εγγραφούν στην πλατφόρμα της.

Οι έμποροι θα είναι υπεύθυνοι για τη λίστα των προϊόντων τους, τη διαχείριση των αποθεμάτων και την αποστολή τους προς τους πελάτες, ενώ η πλατφόρμα θα ρυθμίζει τις τιμές για τα αγαθά - αντίθετα με ό,τι αναμενόταν.

Εκτός από το μοντέλο αποστολών μέσω "παρακαταθήκης" σε κεντρικές αποθήκες, η Temu ανακοίνωσε επιπλέον ένα τοπικό μοντέλο πριν λίγο καιρό, που εξυπηρετεί τους τοπικούς εμπόρους και τα πιο ογκώδη αντικείμενα. Σε αυτήν την περίπτωση, οι συνεργάτες της εταιρείας αναλαμβάνουν οι ίδιοι την αποστολή των προϊόντων.

Το νέο μοντέλο προσφέρει στους εμπόρους την ευκαιρία να επωφεληθούν από τη δημοτικότητα του Temu για τις πωλήσεις τους και να τους δώσει την ευκαιρία για ταχύτερη παράδοση, καθώς και να συμπεριλάβουν μεγαλύτερα αντικείμενα προς πώληση στα εικονικά ράφια του marketplace. Αυτό το μοντέλο λανσαρίστηκε την άνοιξη στις ΗΠΑ, όπου πλέον ένα σημαντικό μέρος των παραγγελιών της Temu αποστέλλεται τοπικά.

Όσον αφορά στο ξεκίνημα στην Ευρώπη, το marketplace άνοιξε επίσημα για εγγραφή επιχειρήσεων που εδρεύουν στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εδρεύουν στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να προσελκύσει εμπόρους, η Temu δεν χρεώνει επί του παρόντος καμία αμοιβή ή προμήθεια επί των πωλήσεων. Οι έμποροι μπορούν ακόμη και να διαφημίσουν τις καταχωρίσεις τους στην πλατφόρμα δωρεάν, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό πόσο θα διαρκέσει αυτή η περίοδος.

Η Temu δραστηριοποιείται στην Ευρώπη μόλις από την άνοιξη του περασμένου έτους και κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ των καταναλωτών. Πριν λιγους μήνες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόσθεσε την εταιρεία στη λίστα των VLOP (Very Large Online Platforms), απαιτώντας να συμμορφώνεται με αυστηρούς κανόνες, βάσει του νόμου για τις ψηφιακές υπηρεσίες.

 

Πηγή: ecommercenews

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search