eCommerce

Δωρεάν Webinar: Στρατηγικές για την ενίσχυση των εσόδων και του customer retention στο eCommerce

Δωρεάν Webinar: Στρατηγικές για την ενίσχυση των εσόδων και του customer retention στο eCommerce

H Simpler σε συνεργασία με το Web World News ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του Webinar με τίτλο “Ο πελάτης στο επίκεντρο: Στρατηγικές για την ενίσχυση των εσόδων και του customer retention για τον κλάδο του eCommerce”.

Το webinar θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, 2023 στις 3 μ.μ. και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου του eCommerce και του retail. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα θέματα συζήτησης, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν:

  • Κατανοώντας τους πελάτες σας: Θα αναλυθούν τα σημαντικότερα customer profiles όπου συναντάμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και τρόποι με τους οποίους θα τους εξυπηρετήσετε αποδοτικά, με παραδείγματα από υπάρχοντα websites.
  • Αντιμετωπίζοντας προβλήματα αποτελεσματικά: Εξερευνούμε τρόπους να λυθούν θέματα σχετικά με την παράδοση παραγγελιών, πληρωμές, επιστροφές προϊόντων.
  • Ο πελάτης στο επίκεντρο: Αναλύουμε πως το personalization και η βελτίωση του customer experience βοηθούν στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και του customer loyalty.

Στο σημερινό ανταγωνιστικό ψηφιακό περιβάλλον, το κλειδί της διαφοροποίησης είναι η τοποθέτηση του πελάτη στο επίκεντρο.

Δηλώστε συμμετοχή στο webinar ακολουθώντας αυτόν το σύνδεσμο και δείτε πως το customer centricity μπορεί να αποδειχθεί το μυστικό όπλο της επιτυχίας σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο!

Σχετικά με τη Simpler

To Simpler one-click checkout είναι ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να αγοράσετε οτιδήποτε στο διαδίκτυο. Με τη λύση της Simpler, μπορείτε να προσφέρετε ένα state-of-the-art customer experience στους πελάτες σας, αυξάνοντας παράλληλα τις πωλήσεις σας και τις εγγραφές πελατών.

Η Simpler συνεργάζεται με περισσότερους από 90 επαγγελματίες στο χώρο του eCommerce σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ των οποίων οι Zakcret, Funky Buddha, GAP, ΝΑΚ, Step Sport και άλλοι. Περισσότεροι από 100.000 καταναλωτές στην Ελλάδα έχουν κάνει ήδη τις αγορές τους χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της Simpler.

Σχετικά με το WebWorldNews.gr

Το Web World News είναι το μοναδικό ειδησεογραφικό website αποκλειστικά για τα οικοσυστήματα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα.

Με νέα εμφάνιση, νέo domain, το wwn.gr και ανανεωμένες υποδομές, συνεχίζει δυναμικά στον 7ο χρόνο λειτουργίας του να καταγράφει τον παλμό της ελληνικής αγοράς και όλες τις τάσεις και τις εξελίξεις διεθνώς, στο ευρύτερο οικοσύστημα του eCommerce και του Digital Marketing.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search