eCommerce

Η Mozilla εξαγόρασε startup για να ενσωματώσει εργαλεία αγορών στον Firefox

Η Mozilla εξαγόρασε startup για να ενσωματώσει εργαλεία αγορών στον Firefox

Η Mozilla ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τη Fakespot, μια startup που διαθέτει ένα website και μια επέκταση για browsers που βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν ψεύτικες ή αναξιόπιστες κριτικές. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

H υπηρεσία της Fakespot χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό ψεύτικων κριτικών σε διάφορα online marketplaces, όπως το Amazon, το Yelp και το TripAdvisor.

Η Fakespot έχει έδρα τη Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 2016 και χρησιμοποιεί ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης για να ανιχνεύσει μοτίβα και ομοιότητες μεταξύ των κριτικών, προκειμένου να επισημάνει εκείνες που είναι πιο πιθανό να είναι παραπλανητικές.

Παρέχει μια βαθμολογία για τις κριτικές του εκάστοτε προϊόντος, προκειμένου να βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν εάν θα κάνουν μια αγορά. Ο στόχος της εταιρείας είναι να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν εάν μπορεί να υπάρχουν παραπλανητικές κριτικές, οι οποίες μπορεί να ανεβάζουν τεχνητά και αθέμιτα την κατάταξη ενός προϊόντος στις μηχανές αναζήτησης.

Από τη Mozilla αναφέρουν ότι με το Fakespot, οι χρήστες του Firefox θα έχουν πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο εργαλείο αγορών, που θα συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας αγορών.

Πριν μερικές εβδομάδες η Mozilla ανακοίνωσε την ίδρυση μιας startup που επικεντρώνεται σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, τη Mozilla.ai, με στόχο να δημιουργήσει μια αξόπιστη μηχανή AI ανοιχτού κώδικα, σύμφωνα με τον Mark Surman, Εκτελεστικό Πρόεδρο της Mozilla και επικεφαλής της Mozilla.ai.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search