eCommerce

Μεγάλη έρευνα για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο από τη Mediapost Hit Mail

Μεγάλη έρευνα για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο από τη Mediapost Hit Mail

Η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου αυξάνεται κάθε χρόνο, με τις λιανικές πωλήσεις στο διαδίκτυο να αναμένεται να φτάσουν τα 5,55 τρισ. δολάρια το 2022, σύμφωνα με το eMarketer, ενώ μέχρι το 2025 αναμένεται να φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 7,39 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Με άλλα λόγια, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην αγορά και σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, οπότε αν κάποια επιχείρηση θέλει να επωφεληθεί από αυτές, πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη για τον σκληρό ανταγωνισμό - τόσο σε τοπική όσο και σε παγκόσμια κλίμακα.

Επίσης, ο κύκλος εργασιών του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2021, αυξήθηκε κατά 13%, φτάνοντας στα 718 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ περεταίρω ανάπτυξη θα σημειωθεί και το 2022. 

 

Η Mediapost Hit Mail, θυγατρική του ομίλου La Poste στη Βουλγαρία, διεξάγει μια διεθνή διαδικτυακή έρευνα που αφορά τους εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Ο στόχος της έρευνας είναι να αναλύσει ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις και τα οφέλη για τους εμπόρους της περιοχής μας, ενώ επεκτείνουν τις διασυνοριακές δραστηριότητές τους στο e-commerce. Είναι η μεγαλύτερη έρευνα από άποψη εμβέλειας και κλίμακας, που διοργανώθηκε ποτέ από εταιρεία της περιοχής.

Κάθε επιχειρηματίας που θα συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο, μπορεί να επιλέξει να λάβει τα αποτελέσματα της έρευνας δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να συγκριθούν με τους συναδέλφους - ανταγωνιστές της περιοχής μας και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξαιρετικά πολύτιμα δεδομένα που θα τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν καλύτερα τη στρατηγική τους για διεθνή ανάπτυξη.

Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν 3 Amazon vouchers αξίας 100 ευρώ το κάθε ένα!

Το ερωτηματολόγιο θα το βρείτε στην ελληνική γλώσσα, εδώ. Θα είναι ανοικτό για να δέχεται απαντήσεις έως τις 25 Σεπτεμβρίου και η έκθεση των αποτελεσμάτων θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Οκτωβρίου.

 

Το Web World News είναι επίσημος συνεργάτης της Mediapost Hit Mail για την επικοινωνία της έρευνας στην ελληνική αγορά.

 

Η Mediapost Hit Mail Bulgaria ιδρύθηκε το 2005 ως εξειδικευμένο agency direct marketing. Το 2009 εξαγοράστηκε από τον γαλλικό όμιλο La Poste. Από το 2010 προστέθηκαν αρκετές νέες υπηρεσίες στο χαρτοφυλάκιό της: email marketing, PPC, βελτιστοποίηση landing pages κ.λπ.

Σήμερα, η Mediapost Hit Mail προσφέρει υπηρεσίες σε πελάτες της σε περισσότερες από 10 αγορές στην ΕΕ, σε τρεις βασικούς τομείς: digital marketing, promotional campaigns και cross-border e-commerce. Το τμήμα Cross-Border της εταιρείας βοηθά τους τοπικούς εμπόρους να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους διεθνώς.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search