eCommerce

Η MediaMarkt ετοιμάζεται να λανσάρει πανευρωπαϊκό marketplace

Η MediaMarkt ετοιμάζεται να λανσάρει πανευρωπαϊκό marketplace

Η MediaMarkt πρόκειται να λανσάρει ένα ευρωπαϊκό marketplace, ξεκινώντας από τη Benelux (Βέλγιο, Ολλανδία. Λουξεμβούργο), ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ισπανία.

Η γερμανική εταιρεία τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και περισσότερο ένας omnichannel λιανοπωλητής, δημιουργώντας πλέον και το δικό της marketplace.

Σύμφωνα με τον Shariar Khalili, διευθυντή της MediaMarkt Benelux για τα ψηφιακά κανάλια, η Ολλανδία είναι η επόμενη χώρα όπου θα ενεργοποιηθεί το marketplace της εταιρείας.

Η δημιουργία του marketplace είναι ένας τρόπος για τη Mediamarkt να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της (και να έχει έσοδα από ακόμη ένα κανάλι), δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους συνεργαζόμενους εμπόρους να προσεγγίσουν μεγαλύτερο κοινό. Στη γερμανική ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενοι έμποροι μπορούν ήδη να εγγραφούν στο "MediaMarkt Marketplatz", το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο beta (κεντρική εικόνα).

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες θα πρέπει να έχουν εμπορική και φορολογική έδρα στην ΕΕ, να έχουν το δικό τους δίκτυο logistics ή να χρησιμοποιούν αυτό κάποιου συνεργάτη και οι αποστολές και οι επιστροφές να γίνονται σε αποθήκη εντός της ΕΕ. Σε αντίθεση με την Amazon, η MediaMarkt δεν προσφέρει υπηρεσίες αποστολής εμπορευμάτων.

Για να πουλήσουν μέσω της πλατφόρμας της MediaMarkt, οι συνεργάτες χρεώνονται με μηνιαίο τέλος 39 ευρώ. Επίσης, υπάρχει και προμήθεια για κάθε πώληση, η οποία εξαρτάται από την κατηγορία του προϊόντος που πωλείται.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα eCommerce

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search