Digital Marketing

TikTok Tactics: Δωρεάν online εκπαιδευτικό πρόγραμμα για marketers

TikTok Tactics: Δωρεάν online εκπαιδευτικό πρόγραμμα για marketers

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να διαφημιστούν και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της πλατφόρμας του.

Το πρόγραμμα ονομάζεται "TikTok Tactics" και παρέχει πληροφορίες και προτάσεις για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πλατφόρμα, για την προώθηση και την ανάπτυξη των brands.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τέσσερα κεφάλαια, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει μια επισκόπηση σε βίντεο και τρεις εναλλακτικές προσεγγίσεις του θέματος, ανάλογα με το επίπεδο τεχνογνωσίας του καθενός και τους διαθέσιμους πόρους. 

Για παράδειγμα, όταν πρόκειται για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, από το TikTok Tactics προτείνεται η χρήση μιας προσέγγισης που βασίζεται στην αποτελεσματικότητα για την πρόσβαση σε μια προσαρμόσιμη και εφαρμόσιμη λύση για να επιτευχθούν οι στόχοι. Στην περίπτωση που στόχος είναι η συλλογή σχολίων και πληροφοριών από το κοινό, το πρόγραμμα προσφέρει μια προσέγγιση στην οποία μπορούν να προσαρμoστούν οι ερωτήσεις κ.λπ.

Στο online course της TikTok διδάσκονται βασικά στοιχεία απόδοσης, οδηγίες σχετικά με τη στόχευση, την υποβολή προσφορών και τη βελτιστοποίηση. Επίσης, εξηγούνται οι βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση καταλόγων, ενώ παρέχονται ακόμη και ιδέες για δημιουργικά.

Επιπλέον, το TikTok εξηγεί τη χρήση των διαφόρων εργαλείων του και προτείνει διάφορες λύσεις. Για παράδειγμα, στο στοιχείο "Creative", προτείνεται η συνεργασία με δημιουργούς που χρησιμοποιούν το Creator Marketplace σαν εναλλακτική λύση της χρήσης στοιχείων του διαφημιζόμενου.

Βρείτε το TikTok Tactics εδώ: https://tiktok-tactics.com/

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search