Digital Marketing

Το Tik Tok είναι η νέα προσθήκη στα Social Cards του Project Agora

Το Tik Tok είναι η νέα προσθήκη στα Social Cards του Project Agora

Με την προσθήκη του Tik Tok εμπλουτίστηκαν πρόσφατα τα Social Cards, η καινοτόμα διαφημιστική εμπειρία του Project Agora που φέρνει το περιεχόμενο των social media στο ανοιχτό Διαδίκτυο.

Τα Social Cards επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να χρησιμοποιήσουν αυτούσια τα ήδη δημοσιευμένα posts τους από τα social media και να επεκτείνουν το reach τους μέσα στα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα ελληνικά sites. Η υπηρεσία υποστηρίζει ήδη Facebook, Instagram & LinkedIn posts, με το Tik Tok να αποτελεί μια νέα δυνατή προσθήκη στις δυνατότητες του format.

Το αγαπημένο social network της Gen Z με 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες το μήνα ήταν η φυσική επόμενη προσθήκη για τα Social Cards, ώστε τα brands να μπορούν να επεκτείνουν το reach του περιεχόμενου που παράγουν για αυτό και εκτός πλατφόρμας. Οι καμπάνιες με Social Cards έχουν κατά μέσο όρο Click Through Rate 6 φορές μεγαλύτερο από το standard display, σε ένα περιβάλλον που έρευνες δείχνουν ότι οι καταναλωτές είναι έως και 63% πιθανότερο να αγοράσουν μέσω διαφήμισης απ’ ό,τι στα social media.

Το Tik Tok βρίσκεται στο απόγειο της δημοτικότητάς του, αλλά για μεγάλο κομμάτι του κοινού αποτελεί ακόμα μυστήριο. Θέλαμε να δώσουμε στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να αυξήσουν την απήχηση και το impact του περιεχομένου τους στο Tik Tok και εκτός των στενών ορίων της πλατφόρμας”, ανέφερε σχετικά η Πωλίνα Τσαδίρη, Sales Director Ελλάδας και Κύπρου στο Project Agora. “Ιδίως ενόψει του peak season του Black Friday και των γιορτών οι διαφημιζόμενοι μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά επεκτείνοντας οργανικό περιεχόμενο και καμπάνιες από το Tik Tok για να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό στο Open Web. Οι δυνατότητες αυτές που δίνουν τα Social Cards στα brands, τα έχουν αναδείξει στο format που δεν πρέπει να λείπει από κανένα διαφημιστικό mix”.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search