Digital Marketing

Νέα δυνατότητα στόχευσης Olympic Games Fans στο Project Agora

Νέα δυνατότητα στόχευσης Olympic Games Fans στο Project Agora

Το Project Agora προσφέρει μια νέα επιλογή στόχευσης εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκιο. Οι διαφημιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους φίλους της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης στοχεύοντας το συγκεκριμένο κοινό στα μεγαλύτερα premium sites της Ελλάδας.  

 

Οι Olympic Games Fans, όπως ονομάζεται το κοινό αυτό, ενδιαφέρονται για τους Ολυμπιακούς πολύ περισσότερο από το μέσο Έλληνα φίλαθλο και καταναλώνουν αυξημένο σχετικό περιεχόμενο online. Οι διαφημιζόμενοι θα μπορούν να στοχεύσουν το συγκεκριμένο κοινό πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων, που υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για διαφημιστικό περιεχόμενο που σχετίζεται με το κορυφαίο γεγονός και προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνει με τη θέαση αθλητικών γεγονότων. 

Στοχεύοντας programmatically το κοινό αυτό σε ένα υψηλής ποιότητας contextual περιβάλλον, στο περιεχόμενο δηλαδή για τους Ολυμπιακούς αγώνες των κορυφαίων sites, οι διαφημιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να σερβίρουν τη σωστή διαφήμιση, στο σωστό άτομο, τη σωστή στιγμή και με scalable τρόπο.  

Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να φτάσουν στο κοινό των Olympic Game Fans μέσω των καινοτόμων native ad-formats του Project Agora. Μπορούν να αυξήσουν έτσι  την απόδοση του διαφημιστικού τους μηνύματος μεταξύ άλλων με εγγυημένη θέαση της συνολικής διάρκειας των video διαφημίσεών τους (Cost per Completed Video View μέχρι 30”) και εξασφαλισμένο traffic (Cost per Click).

Παράλληλα, με τα ad-experiences Social Cards & Magic Story μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ήδη υπάρχον περιεχόμενό τους από τα Social Media για να επεκτείνουν τις καμπάνιες τους στο Open Web με τη συγκεκριμένη στόχευση. 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search