Digital Marketing

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Retargeting.biz στην ελληνική αγορά

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τη Retargeting.biz στην ελληνική αγορά

Εντυπωσιακή είσοδο σημείωσε στην ελληνική αγορά η πρωτοποριακή πλατφόρμα marketing automation Retargeting.biz, η οποία ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες της στη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, εγκαινιάζοντας το τοπικό της γραφείο. 

Η Retargeting.biz κατάφερε το πρώτο τετράμηνο της παρουσίας της να ενσωματώσει στο portfolio των συνεργατών της περισσότερα από 100 ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία εμπιστεύτηκαν την «έξυπνη» πλατφόρμα της για το ψηφιακό τους μάρκετινγκ!

Στόχος της Retargeting.biz για το 2020, είναι να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη πελατειακή βάση, δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα e-shop της Ελληνικής αγοράς. 

Η χρήση της πλατφόρμας Retargeting σε μεγάλα e-shop που κάνουν τζίρο αρκετά εκατομμύρια ευρώ, είναι μια πραγματικότητα στις ανεπτυγμένες e-commerce αγορές της Ρουμανίας και της Πολωνίας. Ήδη έχουμε αρχίσει σχετικές δοκιμαστικές λειτουργίες με 2 από τα μεγαλύτερα e-shop της Ελληνικής αγοράς, που θα αναδειχθούν σε μελέτες περιπτώσεων, προκαλώντας αίσθηση” δήλωσε ο Sales Director κ.Θωμάς Κατάκης.      

H Retargeting.biz απευθύνεται σε μεσαίες, αλλά και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν μία ευφυή λύση για να αυτοματοποιήσουν το online marketing, να μειώσουν τα σχετικά έξοδα και να δημιουργήσουν επιπλέον πωλήσεις στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Η Retargeting.biz ιδρύθηκε το 2013 και είναι Google Premier Partner και Facebook Marketing Partner. Τα διαρκώς αναπτυσσόμενα εργαλεία της, βοηθούν αποτελεσματικά τα online καταστήματα στο να επικοινωνούν αυτόματα με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες μέσω Facebook, Google, e-mail, παράθυρα pop-up, push notification και μηνύματα SMS, δίνοντάς τους τα απαραίτητα κίνητρα για να προχωρήσουν στις αγορές τους. Συνεργάζεται με επιτυχία με περισσότερους από 3.000 πελάτες της σε όλο τον κόσμο, ενώ διαθέτει γραφεία στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και σύντομα στην Ουγγαρία.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Retargeting.biz.

 

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Marketing

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search