Tech & Business

Συνεργασία BestPrice.gr και RetentionPro για προώθηση Mobile Customer Messaging

Συνεργασία BestPrice.gr και RetentionPro για προώθηση Mobile Customer Messaging

Το BestPrice.gr, η Νο1 πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, προχωρά σε συνεργασία με την υπηρεσία Mobile Customer Messaging RetentionPro (powered by AfterSalesPro), με σκοπό να συνδράμει ώστε τα 3.800+ συνεργαζόμενα καταστήματα της πλατφόρμας να επιτύχουν αύξηση πωλήσεων, αξιοποιώντας υπηρεσίες αποστολής αυτόματων και προσωποποιημένων μηνυμάτων σε προνομιακούς όρους.

Μέσω των αποκλειστικών προνομίων και εκπτώσεων, το σύνολο των συνεργαζόμενων με το BestPrice καταστημάτων, θα έχει τη δυνατότητα να διασυνδέσει το e-shop του με την RetentionPro ως μία One-Stop solution για την αποστολή μηνυμάτων (όπως sms, viber) στους πελάτες του.

Με τον τρόπο αυτό, κάθε κατάστημα θα έχει τη δυνατότητα αφενός να δοκιμάσει δωρεάν, αφετέρου να ανανεώσει με χαμηλότερο κόστος, υπηρεσίες όπως προώθηση προϊόντων μέσω Viber, αποστολή καμπανιών για cross-selling πωλήσεις σε πελάτες που έχουν αγοράσει ένα συγκεκριμένο προϊόν ή μηνύματα υπενθύμισης σε πελάτες που έχουν αρκετό καιρό να παραγγείλουν καθώς και επιβράβευση πιστών πελατών με εκπτωτικά κουπόνια.

Η συνεργασία του BestPrice.gr με την RetentionPro αποτελεί μια ακόμη ενέργεια στο πλαίσιο του προγράμματος BestPrice ΣΥΝergies και φιλοδοξεί να προωθήσει την υιοθέτηση στοχευμένων και άμεσων καμπανιών marketing με βάση την αγοραστική συμπεριφορά, και κατά συνέπεια τις ανάγκες, του ίδιου του πελάτη.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τα συνεργαζόμενα καταστήματα με μοναδικά προνόμια και άμεσες εκπτώσεις σε χρήσιμα εργαλεία που θα τα βοηθήσουν να αναπτυχθούν στο ψηφιακό περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.bestprice.gr/synergies/retentionpro

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search