Tech & Business

Το Oxygen Pelatologio απέσπασε 4 βραβεία στα BITE AWARDS 2024

Το Oxygen Pelatologio απέσπασε 4 βραβεία στα BITE AWARDS 2024

Η Oxygen, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρονικής τιμολόγησης, απέσπασε τέσσερα σημαντικά βραβεία στα BITE Awards 2024, στον τομέα της cloud τεχνολογίας και των υπηρεσιών πληροφορικής. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν ένδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στην καινοτομία και στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Μέσα από αυτό το event αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες στον κλάδο ICT για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, οι εταιρείες, οι οργανισμοί και οι φορείς, λαμβάνουν χρήσιμο feedback από τους ειδικούς για τη χρονιά που πέρασε και προσδιορίζουν τη θέση τους σε σύγκριση με τους peers τους στην ίδια αγορά.

Οι διακρίσεις για την Oxygen αφορούν:

1 SILVER βραβείο

Κατηγορία “Τουρισμός / Πολιτισμός”: Για τη συνεργασία της Oxygen με την Hosthub, η οποία δημιούργησε μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών τιμολόγησης και πελατολογίου για ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

3 BRONZE βραβεία

  • Κατηγορία “Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας”: Για την υπηρεσία που προσφέρει η Oxygen, ως Πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης σε όλες τις νέες λύσεις της Worldline Greece & Cardlink a Worldline brand, διευκολύνοντας τις πληρωμές και την τιμολόγηση, ενώ διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις τρέχουσες διατάξεις της ΑΑΔΕ.
  • Κατηγορία “Λιανεμπόριο”: Για την ολοκληρωμένη λύση της Υπηρεσίας Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης σε όλα τα καταστήματα & eshop του Cosmos Sports, καταργώντας πλήρως τη χρήση φορολογικών μηχανισμών και παρέχοντας πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο.
  • Κατηγορία “ICT λύσεις για επαγγελματίες / μικρομεσαίες επιχειρήσεις”: Για την Oxygen All in One Cloud Ταμειακή, η οποία προσφέρει ευέλικτες πληρωμές με χρέωση καρτών από το POS και απλοποιεί τις χρεώσεις καρτών, τις πληρωμές και τη διαχείριση φορολογικών υποχρεώσεων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η δέσμευση της εταιρείας για την αναζήτηση νέων δυνατοτήτων δεν σταματά εδώ. Η ομάδα της Oxygen εργάζεται αδιάκοπα προκειμένου να παρέχει αξιόπιστες και προηγμένες επιλογές στους πελάτες της, αναγνωρίζοντας την σημασία της τεχνολογίας στον σύγχρονο κόσμο. Αυτές οι διακρίσεις αποτελούν κινητήριο δύναμη για την εταιρεία, ενισχύουν την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει και να στηρίζει τις επιχειρήσεις με τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές πρακτικές.

Όπως δήλωσε και ο CEO της εταιρείας, Βαγγέλης Γράσσος, "Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα της Oxygen, καθώς οι τέσσερις αυτές διακρίσεις επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την προσπάθεια να καινοτομούμε συνεχώς στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Δεσμευόμαστε οτι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξιόπιστες  λύσεις στους πελάτες μας, οι οποίες θα διευκολύνουν τις καθημερινές διαδικασίες των επιχειρήσεων".

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search