Tech & Business

ΣΕΚΕΕ: 30 νέα μέλη και διεύρυνση των υπηρεσιών προς τα μέλη του

ΣΕΚΕΕ: 30 νέα μέλη και διεύρυνση των υπηρεσιών προς τα μέλη του

Την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή του πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Ιουνίου ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Κατά τη διάρκειά της, ο Σύνδεσμος παρουσίασε τις δράσεις που ανέπτυξε τους τελευταίους 12 μήνες, έχοντας δώσει έμφαση στην ενίσχυση των συνεργασιών του με φορείς καινοτομίας και διευρύνοντας τη λίστα των εταιρειών μελών του.

«Το 2023 ήταν μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για τον Σύνδεσμο. Καταφέραμε μέσα από τις δράσεις μας, και την σύναψη συνεργασιών με φορείς και οργανισμούς, οι οποίοι προωθούν την καινοτομία, να αυξήσουμε σημαντικά την βάση των μελών μας. Ταυτόχρονα, και για τα ίδια τα μέλη μας ήταν σημαντική χρόνια γιατί πέτυχαν άμεσα θετικά αποτελέσματα μέσω των δράσεων αυτών. Αυτό άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του ΣΕΚΕΕ και το ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της καινοτομίας στην Ελλάδα αλλά και την προώθηση της στο εξωτερικό», ανέφερε ο Μάνος Μακρομάλλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΚΕΕ.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του ΣΕΚΕΕ διευρύνθηκαν με επιπλέον 30 εταιρείες, οι οποίες αναπτύσσουν και προωθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές.

Ειδικότερα, τα νέα μέλη του ΣΕΚΕΕ είναι οι εταιρείες: 33Clouds, 3M Plan, 4Dot, Aegean Solutions, Aftersalespro, Avisense, CDXi solutions, Code.Hub, DGSOFT, DGTAL, eaZyblue Fleet, EXA Solutions, Genco Power, Globalsat, Infoteam Software, LANCOM, Linked Business, Myrteni Smart Solutions, Progress Net, Push2Shop, Quintessential, Rething, Safesize, Solve, TravelR, UpcoMinds, Vertoyo, Voiceland, Αρχειοθήκη.

Παράλληλα, ενίσχυσε τις υφιστάμενες συνεργασίες του με φορείς και εταιρείες, όπως είναι το Enterprise Greece, η Περιφέρεια Αττικής, η Samsung Electronics Hellas, η HETIA, η ΕΕΚΤ, το Athens Business Incubator (ΕΒΕΑ), το Pleiades Cluster της Unisystems, το NBG Business Seeds, τα ερευνητικά κέντρα Αρχιμήδης (ΕΚΠΑ) και AHEDD (Δημόκριτος), το το AI Catalyst.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του ΣΕΚΕΕ ενημερώθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. για μία από σειρά από δράσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2023. Ενδεικτικά, ο Σύνδεσμος συνδιοργάνωσε με το Enterprise Greece και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης την εθνική αποστολή τεχνολογίας και καινοτομίας στο MWC 2023 και στο 4YFN η οποία συμμετοχή είχε και επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώθηκε μία δεκαετία από την πρώτη εθνική συμμετοχή. Επιπλέον, ο ΣΕΚΕΕ είχε παρουσία με περίπτερο στην Beyond 2023, και συμμετείχε στην υποστήριξη δράσεων μέσω του. Technology Forum.

Ακόμη, ειδική αναφορά έγινε στην συνεργασία με την πλατφόρμα ευρωπαϊκών προγραμμάτων Opencosmos, η οποία προέκυψε από την εμπειρία που είχε αναπτύξει λόγω της επιτυχημένης και εποικοδομητικής συμμετοχής του ΣΕΚΕΕ σε ευρωπαϊκά προγράμματα κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Σημαντική δράση που εντάχθηκε στο πορτφόλιο των υπηρεσιών του ΣΕΚΕΕ είναι τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με φορείς όπως το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), μέσω του οποίου συνδιοργανώθηκε το πρώτο σεμινάριο «Ανοικτής Στρατηγικής» (Open Strategy).

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search