Tech & Business

Η SΕΟ Specialist της Search Magic κ. Σταυρούλα Λιακοπούλου, συμμετείχε στo 'Whiteboard Fridays by Moz'

Η SΕΟ Specialist της Search Magic κ. Σταυρούλα Λιακοπούλου, συμμετείχε στo 'Whiteboard Fridays by Moz'

H κ. Σταυρούλα Λιακοπούλου, SEO Specialist στην Search Magic, εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO, συμμετείχε με εκπαιδευτικό βίντεο στο Whiteboard Fridays by Moz, τη διασημότερη σειρά βίντεο σε παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο του SEO.

Το βίντεο της κας Λιακοπούλου, επικεντρώθηκε στην βελτιστοποίηση των e-commerce sitemaps μέσα από έξι βασικά βήματα, αναδεικνύοντας την εξειδίκευσή της και την εμπεριστατωμένη γνώση της στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των προϊόντων τους στις μηχανές αναζήτησης.

Μέσα από την ανάλυση που έκανε, προσέφερε πολύτιμες συμβουλές για την οργάνωση και τη διαχείριση μεγάλων sitemaps με εκατομμύρια προϊόντα, δίνοντας έμφαση σε πρακτικές και στρατηγικές που μπορούν να ενισχύσουν τις online πωλήσεις.

Επιπλέον, εξήγησε τον τρόπο που η χρήση των δομημένων δεδομένων (structured data) μπορεί να βελτιώσει την προβολή των προϊόντων στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δημιουργώντας πιο ελκυστικά και ενημερωτικά rich snippets.

Το Whiteboard Fridays αποτελεί μια πλατφόρμα που εκπαιδεύει και ενημερώνει επαγγελματίες του SEO από όλο τον κόσμο. Η ευκαιρία αυτή υπογραμμίζει τη βαθιά γνώση και εξειδίκευση της κας Λιακοπούλου στον χώρο του SEO, καθώς και τη συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια της Search Magic να μένει ενημερωμένη σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, αλλά και να λαμβάνει διαρκώς εκπαίδευση και εξειδίκευση με σκοπό την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Μπορείτε να κλείσετε άμεσα ένα δωρεάν ραντεβού στρατηγικής για το SEO του website σας, με την ομάδα της Search Magic, εδώ: https://searchmagic.io/book-a-call/.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search