Tech & Business

Η Cardlink ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά χορηγός του Piraeus Street Long Jump

Η Cardlink ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά χορηγός του Piraeus Street Long Jump

Η Cardlink, μέλος της Worldline (Euronext:WLN), του παγκόσμιου ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, υποστήριξε για δεύτερη συνεχή φορά το Piraeus Street Long Jump, μία πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου, μπροστά από το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία πλήθους κόσμου και κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να δημιουργήσει μια μοναδική αθλητική εμπειρία τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό. 

Το 2ο Piraeus Street Long Jump εντάχθηκε στη σειρά World Athletics Continental Tour, στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει και φέτος το άλμα εις μήκος ανδρών και γυναικών. Από τον πρώτο χρόνο υλοποίησής του, έχει αναγνωριστεί για την καινοτομία του, ως ο πρώτος αγώνας του είδους του που διεξάγεται εκτός σταδίου στην Ελλάδα, φέρνοντας σε άμεση επαφή τον αθλητισμό με χιλιάδες πολίτες.

Κορυφαίοι άλτες από τη χώρα και το εξωτερικό συμμετείχαν στη διοργάνωση, μεταξύ των οποίων ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και τρεις φορές Ευρωπαϊκός Πρωταθλητής ανοιχτού στίβου, Μίλτος Τεντόγλου και η Χάλκινη Πρωταθλήτρια στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, Αλίνα Ροτάρου Κότμαν. Ο Μίλτος Τεντόγλου μάλιστα κατάφερε από την πρώτη προσπάθεια, με άλμα 8.08μ., να εξασφαλίσει την πρωτιά, ενώ η Αλίνα Ροτάρου Κότμαν, πέτυχε την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο, με άλμα 6.94μ.

Μέσα από αυτήν την χορηγία, η Cardlink αναγνωρίζει τη δύναμη του αθλητισμού να εμπνέει, να ενώνει και να παρακινεί. Ταυτόχρονα, αποδεικνύει τη δέσμευσή της να υποστηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες της καινοτομίας, της αριστείας, της ενδυνάμωσης και της αποφασιστικότητας, αξίες με τις οποίες πορεύεται η εταιρεία εδώ και 20 χρόνια.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Tech & Business

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search