Digital Design

Τα 17 πιο χρήσιμα δωρεάν εργαλεία για designers

Τα 17 πιο χρήσιμα δωρεάν εργαλεία για designers

Τα δωρεάν εργαλεία σχεδιασμού βοηθούν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αναπτύξουν εντυπωσιακά έργα χωρίς να ξοδέψουν χρήματα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με δωρεάν υπηρεσίες για το σχεδιασμό websites, λογοτύπων, διαφημιστικής καμπάνιας και πολλά άλλα. Υπάρχουν προγράμματα επεξεργασίας γραφικών για δισδιάστατο και τρισδιάστατο περιεχόμενο, εργαλεία γραμματοσειρών, παλέτες χρωμάτων και εκτενείς βιβλιοθήκες.

Όλα τα εργαλεία είναι δωρεάν, αν και τα περισσότερα προσφέρουν και premium συνδρομές με εκτεταμένες δυνατότητες.

 Adobe Color

Το Adobe Color σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε θέματα με 10 χρώματα ή να εξάγετε θέματα από εικόνες που σας εμπνέουν. Δημιουργήστε χρωματικά θέματα με κανόνες που βασίζονται στη θεωρία χρωμάτων, ή για γρήγορη έμπνευση. Βρείτε θέματα από την κοινότητα Adobe Color, τις εικόνες Adobe Stock και τα έργα Behance. Μετατρέψτε άμεσα θέματα στο Adobe Color σε χρώματα Pantone για εκτύπωση, υφάσματα και κατασκευές.
Τιμή: Δωρεάν.

Adobe Creative Cloud Express

Το Adobe Creative Cloud Express είναι ένα εργαλείο για την προσαρμογή προτύπων και τη δημιουργία στοιχείων για περιεχόμενο κοινωνικών μέσων, λογότυπα και άλλα. Διαθέτει συλλογή φωτογραφιών χωρίς δικαιώματα και προσφέρει εύχρηστα εφέ, φίλτρα, υφές και επικαλύψεις. Δίνει τη δυνατότητα για αλλαγή μεγέθους και αναδιαμόρφωση περιεχομένου για Instagram, Facebook, YouTube, banner, φυλλάδια κ.λπ.
Τιμή: Δωρεάν. Η συνδρομή Premium κοστίζει $9,99 ανά μήνα.

Burst

Το Burst είναι μια δωρεάν πλατφόρμα φωτογραφιών που υποστηρίζεται από το Shopify. Η βιβλιοθήκη περιλαμβάνει χιλιάδες εικόνες υψηλής ανάλυσης, χωρίς δικαιώματα, τραβηγμένες από μια παγκόσμια κοινότητα φωτογράφων. Όλες οι φωτογραφίες είναι δωρεάν για εμπορική χρήση, χωρίς να απαιτείται αναφορά.
Τιμή: Δωρεάν.

Canva

Το Canva είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο σχεδίασης και δημοσίευσης για εύκολη δημιουργία και προσαρμογή ψηφιακού περιεχομένου. Προσφέρει περίπου 250.000 δωρεάν πρότυπα, εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν φωτογραφίες και γραφικά και 100 και πλέον σχέδια για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email, παρουσιάσεις και άλλα. Συνεργαστείτε με άλλους χρήστες και σχολιάστε έργα σε πραγματικό χρόνο.
Τιμή: Δωρεάν. Η συνδρομή Pro κοστίζει $9,99 ανά μήνα.

Dribbble

Το Dribbble είναι μια κοινότητα για να μοιράζονται τα έργα τους δημιουργικοί επαγγελματίες. Χρησιμοποιήστε το για να βρείτε έμπνευση, δωρεάν εμπορικούς πόρους και σεμινάρια σχεδίασης. Αποκτήστε πρόσβαση στο marketplace του στοιχείων του Dribbble και στον πίνακα εργασιών του για να βρείτε έναν σχεδιαστή. Το Freebbble είναι η "βιτρίνα" του Dribbble με χιλιάδες δωρεάν στοιχεία για εμπορική χρήση.
Τιμή: Δωρεάν.

Font Squirrel

Το Font Squirrel είναι ένας ιστότοπος για δωρεάν, ποιοτικές εμπορικές γραμματοσειρές για λήψη. Διαθέτει το εργαλείο Font Identifier για να ανεβάσετε μια εικόνα κειμένου και να βρείτε τις γραμματοσειρές που ταιριάζουν περισσότερο.
Τιμή: Δωρεάν.

Foundation

Το Foundation είναι μια οικογένεια responsive front-end frameworks για το σχεδιασμό ιστότοπων, εφαρμογών και e-mail για οποιαδήποτε συσκευή. Το Foundation for Sites παρέχει HTML, CSS και JavaScript για γρήγορη δημιουργία πρωτοτύπων. Το Foundation for Emails βοηθά στην πλοήγηση σε HTML για email και παρέχει δοκιμασμένα μοτίβα που λειτουργούν με όλους του σημαντικούς e-mail clients.
Τιμή: Δωρεάν.

Freepik

Το Freepik είναι μια μηχανή αναζήτησης για την εύρεση ποιοτικών φωτογραφιών, διανυσματικών εικόνων, εικονογραφήσεων και αρχείων Photoshop. Η Freepik Company προσφέρει επίσης το Flaticon για δωρεάν εικονίδια και αυτοκόλλητα, το Slidesgo για δωρεάν διαφάνειες και πρότυπα παρουσιάσεων και το Wepik για προσαρμόσιμα πρότυπα σχεδίασης.
Τιμή: Δωρεάν. Η συνδρομή Premium ξεκινά από $10 ανά μήνα.

GIMP

Το GIMP (GNU Image Manipulation Program) είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εργαλείο για ποιοτική δημιουργία και επεξεργασία εικόνων και προηγμένο ρετούς φωτογραφιών. Το GIMP παρέχει δυνατότητες για την παραγωγή εικονιδίων, στοιχείων γραφικού σχεδιασμού και τέχνης για στοιχεία διεπαφής χρήστη και μακέτες. Τιμή: Δωρεάν.

Gravit Designer

Το Gravit Designer είναι μια εφαρμογή για τη δημιουργία σχεδίων, λογοτύπων, εικονιδίων, τυπογραφίας και εικονογραφήσεων σε όλες τις πλατφόρμες. Χρησιμοποιήστε προηγμένα διανυσματικά εργαλεία, όπως Knife and Lasso, πολλαπλά γεμίσματα και μη καταστροφικά εφέ, γραμματοσειρές ιστού ή συστήματος και πολλά άλλα. Εργαστείτε online ή offline.
Τιμή: Δωρεάν. Η συνδρομή Pro κοστίζε $49,99 ανά έτος.

Krita

Το Krita είναι μια πλήρης εφαρμογή ψηφιακής ζωγραφικής. Διαθέτει πάνω από 100 επαγγελματικά πινέλα προεγκατεστημένα για σκίτσο και ζωγραφική, συμπεριλαμβανομένων σταθεροποιητών για ελεύθερη μελάνη και βοηθούς για την κατασκευή πολύπλοκων σκηνών. Το Krita υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές εικόνων, συμπεριλαμβανομένων των PSD.
Τιμή: Δωρεάν.

Lunacy

Το Lunacy είναι μια εφαρμογή διανυσματικών γραφικών για UX/UI και web design. Έχει ενσωματωμένα γραφικά, συμπεριλαμβανομένων εικονιδίων, φωτογραφιών και εικονογραφήσεις. Περιλαμβάνει εύχρηστα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, όπως αφαίρεση φόντου, αναβάθμιση εικόνας, δημιουργία avatar και δημιουργία κειμένου. Χρήστες σε διαφορετικές πλατφόρμες μπορούν να συνεργαστούν για το ίδιο σχέδιο σε πραγματικό χρόνο.
Τιμή: Δωρεάν. Επιπλέον premium πακέτα.

Pexels

Το Pexels είναι ένας ιστότοπος στοκ φωτογραφιών και βίντεο. Όλα τα στοιχεία είναι δωρεάν για λήψη, για προσωπική ή εμπορική χρήση. Το Pexel προσφέρει επίσης ένα API συνδεδεμένο με ολόκληρη τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών και βίντεο για να τροφοδοτήσει έναν ιστότοπο ή ένα προϊόν.
Τιμή: Δωρεάν.

Remix

Το Remix by Buffer, μετατρέπει τους συνδέσμους, τα tweets και τα άρθρα σας σε φωτογραφίες Instagram για τη ροή και τις ιστορίες σας. Το Remix μετατρέπει οποιονδήποτε σύνδεσμο σε άρθρο ή tweet σε social media graphic με δυνατότητα κοινής χρήσης. Προσαρμόστε το κείμενο, τα χρώματα και το φόντο και, στη συνέχεια, μοιραστείτε ή προγραμματίστε το με το Buffer.
Τιμή: Δωρεάν.

SketchUp

Το SketchUp είναι μια δωρεάν εφαρμογή μοντελοποίησης 3D. Αποκτήστε πρόσβαση σε 10 gigabyte αποθηκευτικού χώρου στο cloud Trimble Connect για να μοιραστείτε τα έργα σας και να συνεργαστείτε με την ομάδα σας. Επίσης, μπορείτε να δείτε τρισδιάστατα μοντέλα στο smartphone σας με την εφαρμογή SketchUp Viewer.
Τιμή: Δωρεάν. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από $119 ετησίως. 

Vectr

Το Vectr είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών. Δημιουργήστε 2D γραφικά για λογότυπα, εικονίδια, μακέτες ιστοτόπων, παρουσιάσεις και άλλα. Στείλτε σε οποιονδήποτε άλλο χρήστη ένα έγγραφο Vectr για συνεργασία σε πραγματικό χρόνο.
Τιμή: Δωρεάν.

Webflow

Το Webflow είναι μια πλατφόρμα σχεδίασης websites για τη δημιουργία δομής και στυλ ενός ιστότοπου, χωρίς να χρειάζεται κώδικας. Μπορείτε να σύρετε στοιχεία HTML, ή να χρησιμοποιήστε προκατασκευασμένα κομμάτια για πολύπλοκα στοιχεία, όπως ρυθμιστικά, καρτέλες, βίντεο φόντου και άλλα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα διαχείρισης περιεχομένου και προϊόντα e-commerce για να δημιουργήσετε το website και να κάνετε δοκιμές με πραγματικό περιεχόμενο.
Τιμή: Δωρεάν. Τα προγράμματα Premium ξεκινούν από $12 το μήνα.

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image

Πρόσφατα άρθρα Digital Design

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2023 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search