Logistics

Έξυπνη διαχείριση αποστολών μέσω Courier, Click Away και Click in Shop με μία μόνο εφαρμογή

Έξυπνη διαχείριση αποστολών μέσω Courier, Click Away και Click in Shop με μία μόνο εφαρμογή

Για όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του e-commerce είναι πλέον σαφές ότι ο συγκεκριμένος τομέας είναι από τους πλέον ευνοημένους το τελευταίο διάστημα. Το βασικό αποτέλεσμα αυτής τής "εύνοιας", εξαιτίας της πανδημίας και των έκτακτων ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν, ήταν η ραγδαία αύξηση των online πωλήσεων, αλλά και των απαιτήσεων που συνδέονται με αυτές.

 

Γιατί η μεγάλη ευκαιρία συνοδεύτηκε από μία μεγάλη δυσκολία;

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε ότι η εξέλιξη αυτή δημιούργησε τόσες ευκαιρίες όσες και δυσκολίες σε όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως στο κομμάτι που αφορά τα logistics των μικρομεσαίων εταιρειών. Η αγορά έπρεπε να προσαρμοστεί άμεσα στην αυξημένη ζήτηση των online πωλήσεων, να υιοθετήσει άμεσα την προσωρινή λύση του Click Away και να προετοιμαστεί ακόμα πιο γρήγορα για την επερχόμενη λύση του Click in Shop. Και σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και το δυσεπίλυτο πρόβλημα των καθυστερήσεων στις αποστολές των παραγγελιών.

 

Τι μπορεί να προσφέρει το EasyShipping.gr και ποια ανάγκη ήρθε να εκπληρώσει;

To EasyShipping.gr ήρθε να δώσει μία ολοκληρωμένη λύση (SaaS) για τη δημιουργία αλλά και τη διαχείριση των αποστολών που δρομολογούνται μέσω όλων των γνωστών εταιρειών courier που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, η εφαρμογή προσφέρει αυτόματη διασύνδεση όλων των γνωστών πλατφορμών e-commerce απευθείας με το σύστημα API των εταιρειών courier. Με αυτόν τον τρόπο αυτοματοποιείται η διαδικασία δημιουργίας και εκτύπωσης των Voucher των παραγγελιών.

 

 

Πώς βελτιώθηκε το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις στις αποστολές μέσω courier;

Μέσω της εφαρμογής, προσφέρεται η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης του e-shop με πολλαπλές εταιρείες Courier, μέσω ενός κοινού πάνελ διαχείρισης. Αυτό επιτρέπει την επιλογή της κατάλληλης εταιρείας courier για κάθε παραγγελία ξεχωριστά και με αυτόν τον τρόπο οι όποιες καθυστερήσεις στις παραδόσεις μειώνονται σημαντικά.

 

Ποια ήταν η λύση που εφαρμόστηκε για τη διαχείριση των παραγγελιών Click Away;

Στην EasyShipping.gr συνεργαζόμαστε καθημερινά με έναν μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών καταστημάτων και αυτό μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε άμεσα τις ανάγκες που προκύπτουν και να προσπαθούμε να δώσουμε γρήγορες και εύστοχες λύσεις στους πελάτες μας. Αυτό κάναμε και με την ανακοίνωση της επιλογής για παραγγελίες Click Away, προσθέτοντας μία ακόμα επιλογή για τον προγραμματισμό της παραλαβής από το κατάστημα και της άμεσης ενημέρωσης του πελάτη μέσω SMS για την ημερομηνία και ώρα παραλαβής.

Πώς έχουμε προετοιμαστεί για τη λύση του Click in Shop;

Έχοντας ήδη υλοποιήσει τη λειτουργία για την υποστήριξη των παραγγελιών μέσω Click Away, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε άμεσα τη λειτουργία που θα υποστηρίξει τις παραγγελίες Click in Shop. Μέσα από ένα πολύ εύχρηστο πάνελ διαχείρισης, θα προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής και προγραμματισμού του Click in Shop μέσω της οποίας και θα ενημερώνεται αυτόματα ο πελάτης μέσω SMS. Όλος ο προγραμματισμός θα γίνεται μέσω ενός πάνελ το οποία θα “συνεργάζεται” και θα λειτουργεί παράλληλα με τις υπόλοιπες λειτουργίες της εφαρμογής.

 

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα χρήσης της εφαρμογής;

  • αυτόματη και μαζική δημιουργία voucher,
  • έξυπνη παρακολούθηση των αποστολών σας (real-time tracking),
  • ενημέρωση του παραλήπτη μέσω sms,
  • εξοικονόμηση χρόνου και μείωση των επιστροφών,
  • ενημέρωση των αντικαταβολών,
  • ταυτόχρονη χρήση δύο ή περισσότερων εταιρειών courier
  • υποστήριξη Click Away και Click in Shop
  • διασύνδεση με το eshop ή το ERP σε 2 απλά βήματα
  • branded tracking page

 

Νέες υπηρεσίες και επόμενα βήματα

Η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί άμεσα με τη λειτουργία υπολογισμού του ακριβές κόστους αποστολής ανά courier, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα επιλογής τής οικονομικότερης λύσης ανά αποστολή.

Η EasyShipping συνεργάζεται ήδη με μεγάλα development agencies και στοχεύει άμεσα να εμπλουτίσει την εφαρμογή της με περισσότερες υπηρεσίες σχετικές με το e-commerce, στοχεύοντας κυρίως στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης των παραγγελιών (after sales logistics).

-Advertorial-

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


 

Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Logistics

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search