Logistics

EasyShipping: One-Stop solution για τη διαχείριση των αποστολών του e-shop σας μέσω courier

EasyShipping: One-Stop solution για τη διαχείριση των αποστολών του e-shop σας μέσω courier

Με τη σημαντική αύξηση των online πωλήσεων, η αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών, πριν αλλά και μετά την πώληση, κρίνεται απαραίτητη. Η EasyShipping ήρθε να δώσει μία ολοκληρωμένη λύση (SaaS) για τη δημιουργία αλλά και τη διαχείριση των αποστολών που δρομολογούνται μέσω όλων των γνωστών εταιρειών courier που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η εφαρμογή προσφέρει:

  • αυτόματη και μαζική δημιουργία voucher,
  • έξυπνη παρακολούθηση των αποστολών σας (real-time tracking),
  • ενημέρωση του παραλήπτη μέσω SMS,
  • εξοικονόμηση χρόνου και μείωση των επιστροφών,
  • ενημέρωση των αντικαταβολών
  • ταυτόχρονη χρήση δύο ή περισσότερων εταιρειών courier και
  • πολλές άλλες λειτουργίες που βελτιώνουν τα operations ενός retail business στο κρίσιμο κομμάτι του after sales.

 

Αυτόματη και μαζική δημιουργία voucher για τις αποστολές σας

Η εφαρμογή προσφέρει αυτόματη διασύνδεση όλων των γνωστών e-commerce platform απευθείας με το σύστημα API των εταιρειών courier. H διασύνδεση του e-shop σας με την εταιρεία courier που συνεργάζεστε πραγματοποιείται αυτόματα και η δημιουργία και εκτύπωση των Voucher των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει εύκολα και μαζικά, με ένα απλό κλικ. Η εκτύπωση των voucher (ομαδικά ή μεμονωμένα) μπορεί να γίνει από τον εκτυπωτή σας, σε σελίδες A4 ή σε αυτοκόλλητες ετικέτες.

 

 

Έξυπνη παρακολούθηση των αποστολών

Εκτός των άλλων, η υπηρεσία υποστηρίζει μαζική δημιουργία voucher, έξυπνη παρακολούθηση των αποστολών (real-time tracking), αποστολή SMS στον παραλήπτη, ταυτόχρονη χρήση δύο ή περισσότερων εταιρειών courier, καθώς και πολλές άλλες λειτουργίες που βελτιώνουν τα operations ενός retail business στο κρίσιμο κομμάτι του after sales.

 

Ενημέρωση του πελάτη με SMS και branded tracking page

Ο πελάτης σας ενημερώνεται μέσω SMS και λαμβάνει το tracking code για την παρακολούθηση της αποστολής. Ο originator του SMS είναι το δικό σας Brand και ο πελάτης κατευθύνεται σε μία custom σελίδα με το λογότυπό σας για τον εντοπισμού του πακέτου.

 

Υποστήριξη πολλαπλών courier ταυτόχρονα

Η εφαρμογή συνδέεται με την εταιρεία courier που ήδη συνεργάζεστε και έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με πολλαπλά e-shop και πολλαπλές εταιρείες courier μέσω ενός κοινού πάνελ διαχείρισης.

 

Η εφαρμογή κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας και ολοκληρώνει με επιτυχία τη διασύνδεση οποιουδήποτε e-shop ή ERP με όλες τις ελληνικές εταιρείες courier

 

Εξοικονόμηση χρόνου και μείωση των επιστροφών

Από πραγματικά στοιχεία πελατών, προκύπτει ότι μέσω της αυτοματοποιημένης και μαζικής διαχείρισης των voucher, η προετοιμασία των ημερήσιων αποστολών γίνεται στο ⅓ του απαιτούμενου χρόνου. Ενδεικτικά, αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση 2-3 ωρών ημερησίως για ένα κατάστημα με 30-50 αποστολές την ημέρα. Επιπρόσθετα, η έξυπνη παρακολούθηση και οι real-time ειδοποιήσεις, μειώνουν έως και 80% τις επιστροφές ή τη μη παραλαβή προϊόντων.

 

Καθημερινή ενημέρωση για την απόδοση των αντικαταβολών

Με την εφαρμογή easyshipping.gr μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση των αντικαταβολών ανά εταιρεία courier και να έχετε πλήρη έλεγχο και ενημέρωση για τις εκκρεμείς αποδόσεις.

 

Νέες υπηρεσίες και επόμενα βήματα

Η εφαρμογή θα εμπλουτιστεί άμεσα με τη λειτουργία υπολογισμού του ακριβές κόστους αποστολής ανά εταιρεία courier, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα επιλογής τής οικονομικότερης λύσης ανά αποστολή.

Η EasyShipping συνεργάζεται ήδη με μεγάλα development agencies και στοχεύει άμεσα να εμπλουτίσει την εφαρμογή της με περισσότερες υπηρεσίες σχετικές με το e-commerce, στοχεύοντας κυρίως στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης των παραγγελιών (after sales logistics).

-Advertorial-

 

Μοιραστείτε το άρθρο

[social_share googleplus="no" linkedin="yes" whatsapp="no" viber="no"]

 

 


Image
Image

Follow Us

Image
Εγγραφή στο Newsletter

Θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Image
Image

Πρόσφατα άρθρα Logistics

Image
Image

See also from Verticom

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Categories Menu

Site Menu

Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Stay in Touch

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Αρθρογραφία

Διαφήμιση

© 2024 WebWorldNews. All Rights Reserved.Design & Development by Verticom

Search